Witam!
Właśnie stoję przed wyborem nowego smartfona i z racji,że nie posiadam stacjonarnego internetu pomyślałem,że nowy smartfon posłużyłby mi jako właśnie router do mobilnego neta.
Mam jakąś tam kartę z play'a z interentem, istnieje też aero ( nawet chyba w opcji z lte) a za miesiąc przesiadam się z stacjonarnego PC'ta na lapka. Całość jak widać skłania się ku temu,że bez mobilnego neta anie rusz.
Teraz tak:
1. Budżet powiedzmy max 1300 zł ale koniecznie potrzebuję pełnej faktury vat i w zasadzie tylko to nie pozwala mi wziąć Huaweia Honor 6 ale nie potrafię znaleźć go z pełną fakturą vat.
2. Dual Sim i LTE .
3. Dobry aparat i duży wyświetlacz (od 4,5 cala w górę).
Na każdym punkcie mi zależy choć, kolejność nie jest przypadkowa!
Macie drodzy Państwo może jakieś inne dobre propozycje na smartfon odpowiadający moim oczekiwaniom?
Czytałem gdzieś,coś o różnych zakresach pracy do 2g, 3g itd. Czy na to również powinienem zwracać uwagę? Poruszam się głównie po Polsce, głównie Śląsk i Bieszczady.
Uff ale się rozpisałem. Liczę bardzo na Państwa pomoc i pozdrawiam serdecznie!
Edit:
Znalazłem teraz jeszcze Lenovo k910 ( vibe 2), coś o nim wiadomo?
Smartfon służący jako router mobilny.
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Smartfon służący jako router mobilny.
To zły pomysł. Rozdziel internet stacjonarny od mobilnego.Maćku pisze:że nowy smartfon posłużyłby mi jako właśnie router do mobilnego neta.
Nie pomagam na PW!
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Smartfon służący jako router mobilny.
Póki co nie realne do zrealizowania bo przeprowadzam się co 2-3 msc a w samym mieszkaniu potrzebuje neta 1 w tygodniu, reszta i tak będzie musiała być realizowana za pomocą internetu mobilnego.