Jaki sprzęt od Cyfrowego Polsatu.
Moderator: Moderatorzy
- weblogican
- Użytkownik forum
Jaki sprzęt od Cyfrowego Polsatu.
Na dniach planuję związać się umową z Cyfrowym Polsatem na internet LTE. Do nadajnika mam mniej niż 500m. Nie wiem jaki sprzęt wybrać. Zauważyłem, że IDU-ODU nie jest raczej polecany. Jest też opcja Huawei E3372 + D-Link DWR-116, ale podobno prędkość znacząco spada po podłączeniu modemu do routera.
Najchętniej wziąłbym Huawei B593, ale nie widzę takiej możliwości na stronie CP. Czy mimo to oferują oni jednak ten router przy zamówieniu przez internet?
Jeśli nie to na którą opcję się zdecydować?
Najchętniej wziąłbym Huawei B593, ale nie widzę takiej możliwości na stronie CP. Czy mimo to oferują oni jednak ten router przy zamówieniu przez internet?
Jeśli nie to na którą opcję się zdecydować?
-
- Guru bezprzewodowy
Re: Jaki sprzęt od Cyfrowego Polsatu.
Ogólnie oferują B-593s-22 ale na stronie jest niedostępny. Pozostaje iść do punktu CP i kupić B-593s-22 wraz z ofertą. Nie warto brać na udostępnienie.
- weblogican
- Użytkownik forum
A z tych dwóch zestawów co lepiej wziąć ?
-
- Mistrz bezprzewodowy
Z jakiegoś powodu nie czytasz, ale kto bogatemu zabroni...
Co to dla Ciebie znaczy "lepiej"?
Weź se Odu Idu przyjdzie technik i Ci to wszystko podłączy.
Do B-593s-22 trzeba włożyć sim i skonfigurować wlan, w "E3372 + D-Link DWR-116" podobnie. To nie dla wszystkich jest do przeskoczenia.
Co to dla Ciebie znaczy "lepiej"?
Weź se Odu Idu przyjdzie technik i Ci to wszystko podłączy.
Do B-593s-22 trzeba włożyć sim i skonfigurować wlan, w "E3372 + D-Link DWR-116" podobnie. To nie dla wszystkich jest do przeskoczenia.
-
- Użytkownik forum
Witam, mam pytanie kolega kupił w cyfrowym polsacie abo 89,90 zł z promocją 50% i router b593s za 1 zł teraz pytanie czy ma go na własność czy to jest dzierżawa?
-
- Guru bezprzewodowy
Wszystko zależy od zapisu w umowie. CP ten router sprzedaje za 1 zł lub użycza. Regulamin http://www.cyfrowypolsat.pl/uploaded-fi ... er-lte.pdf