Moderator: Moderatorzy
Dlatego napisałem "lub". Alternatywa niewykluczającaja.michal pisze:Jo_gurt, w Orange można sobie wybierać czy efaktura ma przyjść na maila w PDF czy ten PDF pobierany będzie z portalu po zalogowaniu na konto.
Dzięki za zainteresowanie , ale jakoś sobie poradziłemOrange Ekspert pisze:powiąż konta
Tylko w przypadku zamówienia przez stronę internetową.DejaVu pisze:czy przy umowie na 18miesięcy bez urządzenia 10GB za 49.90 są w to wliczone ,,szczęśliwe godziny'' ?
Że przez 18 miesięcy masz 10 GB, a od 19 miesiąca masz 5 GB miesięcznie.DejaVu pisze: i co oznacza zapis w umowie '' 100% więcej GB przez 18miesięcy''
To żenadaŻe przez 18 miesięcy masz 10 GB, a od 19 miesiąca masz 5 GB miesięcznie
Wiem , poinformowała mnie o tym dziewczyna w salonieja.michal pisze:dać się przedłużyć
Ja już robię przymiarki do odstawienia CDMA, u mnie też śmigało na początku fajnie, dopiero tak z miesiąc odczuwam że jest zapchane. Tak więc marnujesz pieniądze pchając się w ten modem. Szukaj coś 3G\LTE, a na pewno żałować nie będziesz. Ot tak moja radaDejaVu pisze:jak teraz działa CDMA z Orange u mnie , kiedyś to miałem i na początku nie było źle.
Czy nie widzisz kolego u mnie w podpisie modemu e3131fulo pisze:Ot tak moja rada