http://s15.postimg.org/yudohrgyy/Orange.jpg
Moderator: Moderatorzy
zapewne masz jakiegos 'ssaka' na stacji. W koncu od wczoraj jest LTE bez limitu we wszystkich taryfach. Moze dzialac tak jak u Ciebie ale moze tez działac tak jak u mnie. Co poradzic ze w ossie :-) lubia robić backup Internetu :-)pytam pisze:Nie wiedziałem, że 4G LTE Orange może chodzić tak wolno.
zauwazylem ze RBM 1 edycji u mnie gdy wchodzi na IP wyzsze niz 10.165 to robi mniejsze predkosci niz IP nizszeBaldwin pisze:Korzystam z RBM. Około 1 km od BTS. D nigdy nie weszło powyżej 20 Mb/s. Natomiast U nigdy nie spada niżej. Mam chyba ograniczenie do 20 Mb/s gdyż pod BTS-em jest tak samo.
najlepszyfuksik pisze:LTE cyfrowy polsat RSS:-53dBm
Obrazek
ADU 890W zapewne nie ma UMTS900 i stad ta roznica. PozdrawiamDejaVu pisze:Karta sim w tablecie Samsung Galaxy 3.0 jedna kreska H+ w pomieszczeniu gdzie modem adu 890w nie łączy się z powodu ''na granicy sygnału''
zapewne mamcore pisze:ADU 890W zapewne nie ma UMTS900 i stad ta roznica. PozdrawiamDejaVu pisze:Karta sim w tablecie Samsung Galaxy 3.0 jedna kreska H+ w pomieszczeniu gdzie modem adu 890w nie łączy się z powodu ''na granicy sygnału''
użyj gugla i dowiesz się na tym samym forum że nie mazapewne mapodczas ręcznego wybierania sieci pojawia się ikonka ''U'' czasem nawet ''G'' a jak ''C '' to znaczy że CDMA
Nie będę się spierałmcore pisze:pisze jak byk
DejaVu pisze: Nie będę się spierałto czemu nie łapie mi HSPA skoro w tablecie H+ jest cały czas