Warto GTmax z tmobile ?

Dyskusje na temat wyboru sprzętu. Jaki modem, telefon do GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, jaką przejściówkę, kabel do telefonu... itp. mam wybrać?

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
adnim

Warto GTmax z tmobile ?

Post autor: adnim »

Witam , zamierzam kupić gtmaxa z allegro z sieci tmobile. Z tego co wyczytałem na forum trochę się sypią. W moim mieście szczecin zasięg hsdpa jest oki. Proszę o kilka wypowiedzi użytkowników tychże gtmaxów -- czy jest aż tak żle . Dzięki wielkie i pozdrówka
Awatar użytkownika
Fanta
Mistrz bezprzewodowy

Re: Warto GTmax z tmobile ?

Post autor: Fanta »

Proponuję użyć opcji ObrazekSzukaj tematów na forum i troszkę poszukać, jest masa tematów na temat tego modemu.

A na początek:
[center]!! Zaczynaj od: FAQ -> Szukaj tematów-> GOOGLE
Regulamin i Netykieta[/center]
adnim

Post autor: adnim »

Warto ;) .Super sprzęcik . Zasięg łapie lepiej od mojego starego colta (z duża d*** :) ). Bardzo stabilny pod vistą 32 mb
justhe
Początkujący użytkownik forum

Post autor: justhe »

Mam gt max z t-mobile w iplusie (Koszalin). Chodzi pięknie, zwłaszcza , że niedawno mamy umts już. Jedyna uwaga to czasem się wiesza w momencie przechodzenia edge-umts. Po restarcie kompa jest ok. Dałem za niego ok 600zł teraz już są tańsze. Ogólnie bardzo polecam
Awatar użytkownika
mar_kow
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: mar_kow »

justhe pisze:... czasem się wiesza w momencie przechodzenia edge-umts...
...No to nie warto wydawać kilkaset złotych żeby później restartować co chwilę kompa...
Tytkins
Stały użytkownik forum

Post autor: Tytkins »

mam gtmax-a i jestem zadowolony , przy najnowszym sofcie <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> mi sie nie zawiesza ....zasięg przeważnie bardzo dobry :)
ODPOWIEDZ