Tak naprawdę operator może to interpretować jak chce. Cytat z jednego artykułu o tej ofercie: "Wojciech Jabłczyński, rzecznik prasowy Orange w odpowiedzi na zadane na forum pytanie jednej z użytkowniczek dotyczące właśnie limitów zapewnił jednak, że początkowo firma nie planowała żadnych ograniczeń, a to znajdujące się w regulaminie dotyczy osób, które m.in. udostępniają połączenie sieciowe, czy pobierają gigantyczne ilości danych przez sieć torrent. Normalne korzystanie ma być bezproblemowe, choć niestety nie sprecyzowano, co w tym przypadku termin ten oznacza."
Mi na razie nic nie przycieli, ale może teraz nie chcą, albo nie zależy im skoro i tak nie mam umowy. Może czekają aż dużo osób podpisze umowę i wtedy zaczną kroić jak w Poslacie/Plusie.
Ja mam czas na testy do końca marca 2015. Umowa na czas nieokreślony i 19 zł/msc to IMO dobra oferta jak na LTE póki co bez limitu i lejka

Do tego prędkości 2-3 razy lepsze w Downloadzie niż na domowej Neostradzie i 10 - 15 razy lepsze w Uploadzie. Idealne do pobierania "gigantycznej" ilości danych
Z racji dzisiejszej premiery Far Cry 4 trzeba dodać ponad 30GB do pobranych danych. Najpierw włączyłem ściąganie na domowej Neostradzie, ale po kilku procentach wyskoczył błąd i Uplay uruchomił się ponownie zaczynając ściąganie od początku. Stwierdziłem, że nie chce mi się pobierać wolnym 1.7 mB/s, więc podłączyłem Tab S do PC (służy mi jako modem LTE) i od razu pojawił się uśmiech na twarzy. Prędkość od 5.5 - 6.5 mB/s

Procenty lecą 3x szybciej niż na Neostradzie 20 mb/s.