Edit czy jak wezme stacjonarny telefon z orange z umową na czas nie określony to moge zerwać po miesiącu dwóch ?
Moderator: Moderatorzy
Nie wiem skąd te twoje ciągłe nieszczere zdziwienie, jakby mało było potwierdzeń od innych takiego działania. Cały internet wrze od wielu miesięcy a ty co kilka dni wyskakujesz ze swoim niedowierzaniemonken pisze:Nie wiem skąd macie te problemy, ja mam sciągnięte 83 GB z limitu 30 GB i żadnego lejka
Też to jest wyjście i się nad tym zastanawiałem, tylko pytanie czy masz 360zl tak jak kolega wyżej napisał za podłaczenie linii? Finansowo z tego co liczyłem to czy zrobisz tak jak napisałeś z ta umową na czas nieokreślony czy podpiszesz umowę na 12mcy na neo(około 90zl/mc) i potem zmienisz na Dropssa to wyjdzie baardzo podobnie tyle że nie będziesz miał żadnej umowy terminowej.Swampi233 pisze:Wiecie chodziło mi żeby wziąść sam telefon na czas nieokreślony dobrać do tego dropsa z netii i jak już będę miał dropssa to anuluje umowe z orange.
Kolego nie wprowadzaj tutaj kolegi w błąd - umowa na Dropssa od Netii jest na czas nieokreślony. Sam podpisałem umowę na 24 miesiące i teraz w sumie żaluję bo dawno mógłbym mieć tańszego Dropssa.MKwiatusz3K pisze:lepiej masz podpisac umowe na 24mc na telefon aktywacja 1zł + najniższy abo 32złmc
Po podpisaniu umowy i instalacji telefonu zamawiasz Netie która ma umowę chyba na 24mc.
Nie opłaca ci sie brac telefonu na czas nieokreslony bo musisz utrzymac linie na czas trwaniu umowy w Netii i naczej jak zrezygnujesz z telefonu to umowa na internet będzie dalej obowiązywac i będziesz płacić abo nie mają internetu
No tak, ale nikt Ci nie broni podpisać umowy na abonament telefoniczny na czas nieokreślony, zamówić Droppsa i zrezygnować z abonamentu telefonicznego, tylko że samo podłączenie jest wtedy drogie. Ping czy to LTE czy neo powinien być niski, ale na neo powinien być raczej stabilniejszy.onken pisze:Ale Dropsa mozesz zakupić tylko wtedy jesli miałeś linie TPSA, i np ją wypowiadasz
Też mi się wydaje, że to jest za dużo kombinowania dlatego nie proponowałem, lepiej podpisać normalnie umowę na 12m-cy a potem przejść do Dropssanefczibaku pisze:Jeśli będzie Ci to odpowiadać to weź umowę na 12 miesięcy i potem się przenieś.