Witam.
Krótki opis i pytanie. X czasu temu miałem internet mobilny z Plusa. Gdy się kończył napisałem do DUK i dali mi umowę o połowę tańszą z fajnym routerem mobilnym. Niedługo kończy mi się i ta umowa. Co teraz? Znów pisać do DUK Plusa, że chcę zrezygnować i czekać aż zaproponują mi znów jakąś tańszą/lepszą ofertę czy lepiej już być nie może?
Kontynuacja umowy po raz trzeci
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Kontynuacja umowy po raz trzeci
Dokładnie tak zrób.Ardius88 pisze:Co teraz? Znów pisać do DUK Plusa, że chcę zrezygnować
Nie pomagam na PW!
-
- Stały użytkownik forum
Mi ostatnio proponowali z DUK-u. Z początku za 40zł że będę miał 20gb jak do tej pory a po wykorzystaniu bezlimitu + noce. Powiedziałem że mnie to nie interesuje i że liczę na coś lepszego. Zadzwonił z ofertą taką samo + dokładali jakiegoś galaxy taba. Zaczął operować śmiesznymi cyferkami ile on nie wart. Ja sprawdziłem na allegro i kosztował 1/3 tego co mówił
. Powiedziałem że na razie podziękuję ze względu na to żę przez 2 lata u mnie nic nie zrobili. A jedynie więcej osób z tego korzysta. I tyle
. Nie zgadzaj się na pierwszą ofertę zacznij cmokać że chcesz coś lepiej. Że w playu jest to za tyle i tyle. (nawet możesz wkręcać) noi oni "znajdą" coś lepszego. Gwarantuje ! 

Play jako jedyny określił ofertę "bez limitu". Za to go propsuje 

-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Nie zgazdzaj sie tez na Power LTE, bo Cie zrobią na 2 lata