...Ma antenkę, no ale bez wibracji...Sundance_kid pisze:...jedynym urozmaiceniem jest Snake i na dodatek ma antenkę.

Moderator: Moderatorzy
...Ma antenkę, no ale bez wibracji...Sundance_kid pisze:...jedynym urozmaiceniem jest Snake i na dodatek ma antenkę.
Ale taka mała ta antenka;)mar_kow pisze:...Ma antenkę, no ale bez wibracji...Sundance_kid pisze:...jedynym urozmaiceniem jest Snake i na dodatek ma antenkę.
Święte słowa.... Ja jak miałem pierwszą komórkę, to tpsa nie miało możliwości technicznych na stacjonarny telefon u mnie, a więc o internecie też mogłem pomarzyćmar_kow pisze:...Ci którzy tamtych czasów nie zaznali potrafią teraz tylko narzekać że to im nie pasuje, za drogo, limity...Gdybym miał wtedy możliwość kupienia powiedzmy takiej simdaty to bym poszedł po nią na piechotę nawet do Częstochowy...
teraz to wszystko idzie na "masówkę"....również telefony.wg mnie to ostatnim hitem Nokii była 3310...canidy pisze: Teraz Nokia chyba już nie robi tak kultowych modeli.
Ja,tyle że jutro. Pokażę wam co ma moja siostra.Komórkę Centertela bez karty SIM nawet działa jeszcze.Nie można prowadzić rozmów ale jako zabytek nawet fajna i dość ciężka z wysuwaną anteną. Nazywa się to MAXON.Zrobię fotki i pokażę.BliSki pisze:To kto przebije moją Nokię Centertela?![]()
BliSki pisze:To kto przebije moją Nokię Centertela?![]()
A co do 5110, to też mam jeszcze działającą i to z baterią od 6310 trzyma ponad tydzień
Ja w samochodzie znalazłam reklamę Centertela. Służyła jako "dywanik" w szufladzie (która znalazłam przez przypadek, myślałam że mi sie siedzenie rozwaliło a tu niespodzianka) pod siedzeniem.wlodus pisze: Kiedyś jak pracowałem w pewnej hurtowni znalazłem gazetę z 95 roku w której była reklama właśnie takich telefonów....![]()
No myślę, że moja jednak będzie starszaJaco pisze:Może przesadziłem że przebije ale na pewno się zrównam.