Kierownica pod port gier nie dziala
Moderator: Moderatorzy
- pluskwa_skarzysko
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Kierownica pod port gier nie dziala
Witam,podłączam kierownice...i nic...kierownica jest sprawna lecz mimo to mój system jej nie wykrywa..może muszę jakieś sterowniki wgrać ? poradźcie coś...
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają 

- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Kierownica pod port gier nie dziala
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Też tak sądzęFanta pisze:Speców od takich sprzętów to chyba tu dużo nie ma.

Ja się na tym nie znam, bo nie grałem już chyba od 10 lat

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- wlodus
to wszystko zalezy od kierownicy ja juz ich przerobilem kilka
ogolnie chyba tylko logitech sam nie potrzebuje sterownikow reszta a zazwyczaj sa to jakies noname musza miec sterowniki...
ogolnie chyba tylko logitech sam nie potrzebuje sterownikow reszta a zazwyczaj sa to jakies noname musza miec sterowniki...
nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy chłop z widłami to Posejdon...
- pluskwa_skarzysko
w końcu poradziłem sobie z ta kierownica,bez sterowników działa...ale nie do końca tak jak należy,bawiłem sie nią i włączyłem AUTOFIRE..teraz nie mogę wyłączyć ;]
kierownica to InterAct V3..sprzed wielu wielu lat i była pod Win98.może nie jest do końca kompatybilna z systemami NT?? a sterowników szukałem dość długo w necie,ale na jakiś dziwnych stronach i nie potrafię ich ściągnąć ;/
http://www.input-drivers.com/drivers/86/86194.htm
i jak to pobrać??
kierownica to InterAct V3..sprzed wielu wielu lat i była pod Win98.może nie jest do końca kompatybilna z systemami NT?? a sterowników szukałem dość długo w necie,ale na jakiś dziwnych stronach i nie potrafię ich ściągnąć ;/
http://www.input-drivers.com/drivers/86/86194.htm
i jak to pobrać??
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają