PLUS może dac do 150Mb mimo że tyle sie nie osiąga

Co do Orange/TMobile to rozumię że się dzielą aby po równo nadawać
Moderator: Moderatorzy
Plus to jedyny prawdziwy polski LIDER TECHNOLOGII LTEMKwiatusz3K pisze: PLUS może dac do 150Mb mimo że tyle sie nie osiąga
To sprawa zasobów radiowych, a nie oferty!rezerwa pisze: Czy dla Play teoretyczny max down 75Mb to tylko dla abonentowców?
Już od dawna nie są przycinane żadne prepaidy.rezerwa pisze: Czy wszystkie prepaid są przycięte do 15/5Mb down/up czy dotyczy to tylko promocji darmowy LTE 30 dni?
https://www.uke.gov.pl/files/?id_plik=9455ja.michal pisze:Wynika to z ilości posiadanych kanałów na danej częstotliwości.
Aby nie było wątpliwości moja wypowiedź to ironia, jak ktos ma wątpliwości może zapoznać się z treścią moich wpisów na wspomnianym forum i zobaczyć jaką krucjate toczę.rezerwa pisze:Widzimy tego lidera w komentarzach wpuszczonych w kanał użytkowników na forum plusa, którzy podpisali cyrograf na 2 lata z plusem i się zdziwili jak ich przycięli z prędkością niezgodnie nawet z zapisem regulaminowym co do wielkości przykręcenia kurka![]()
Centernet + Mobyland + zgoda UKE na wykorzystanie pasma ochronnego między nimi do transmisji.rezerwa pisze: Plus LTE pcha w paśmie mobylanda?
Dzielą to podobno dynamicznie, ale w miastach spora część idzie na GSM. Z tego co wiem to 5 MHz na LTE, a reszta do GSM.rezerwa pisze: Nie ma rozpiski ile Play na 1800 przeznacza na LTE a ile na GSM.