Co sądzicie o tym modelu? (jest dostępny w plusie)
Jak ze stabilnością, zasięgiem itp?
Router Huawei E5373
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Guru bezprzewodowy
Re: Router Huawei E5373
To mobilny router MiFi z LTE i HSPA+DC. Nie posiada portów LAN, ma mało klientów, ubogą konfigurację, brak wyświetlacza. Zasięg WiFi standardowy dla tego rodzaju zabawek, delikatne złącza anten zew. CRC9. Ogólnie nie polecam do zastosowań stacjonarnych. Jeśli internet ma być mobilny to OK.
-
- Stały użytkownik forum
Aczkolwiek da się podłączyć port Lan przez przejściówkę micro usb - lan, przejściówkę zamówiłem w Chinach i czekam na jej dostawę.
W każdym razie jestem zadowolony, wydaje się na podobnym poziomie sygnał jak w poprzednim modelu e5776. Sprawdzałem z kartami Plus, Play oraz Orange.
W każdym razie jestem zadowolony, wydaje się na podobnym poziomie sygnał jak w poprzednim modelu e5776. Sprawdzałem z kartami Plus, Play oraz Orange.
-
Ok, a jak ze stabilnością? co ile trzeba go restartować, czy chodzi non stop bez zawieszki?
-
Witam! Mam ten router od ok. 2 tygodni w Plusie i jestem z niego na razie bardzo zadowolona. Nic mi się nie wiesza, nie przegrzewa, czy to na kablu czy bez, a używam go bez przerw ok. 3-5 godzin za jednym razem. Przed zakupem zastanawiałam się czy mi złapie LTE, a mam je stabilnie na 3 kreski. Żadnych dodatkowych anten i innych konfiguracji. Podoba mi się też, że jest mały, zgrabny i zmieści się do kieszeni/torebki.