Mam takie pytanko. Czy będąc w Heyah która nalezy do TMobile będe mógł kozystać z zasiegu Orange czy tylko heyah??
Pytam sie bo od kilku dni mam zasięg LTE Orange i TMobile który jest lepszy niż Plusa
I chciałbym zmienic oferte na karte z Plusha na heyah bo mają wieksze pakiety danych
Z tym że nadajnik Orange LTE stoi w innej lokalizacji niż nadajnik LTE TMobile
Czy nie będzie problemu z odbiorem lte orange, niby ta sama sieć ale na mapach nie ma networks tylko oddzielne nazwy sieci
Pytanie o heyah
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Pytanie o heyah
Każdy użytkownik LTE Orange/T-Mobile może korzystać z wszystkich BTS LTE Orange/T-Mobile(1800MHz).MKwiatusz3K pisze:Czy nie będzie problemu z odbiorem lte orange, niby ta sama sieć ale na mapach nie ma networks tylko oddzielne nazwy sieci
To nie ma znaczenia i wszystko będzie na pewno działać, nie ma się o co martwić.MKwiatusz3K pisze:Czy nie będzie problemu z odbiorem lte orange, niby ta sama sieć ale na mapach nie ma networks tylko oddzielne nazwy sieci
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Poczytaj tylko czy w Heyah dają kartę, która wpuszcza do LTE. T-Mobile ma jakąś dziwną politykę w tym względzie.
Od strony technicznej tam gdzie Orange tam T-Mobile i odwrotnie.
Od strony technicznej tam gdzie Orange tam T-Mobile i odwrotnie.
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Taki mały offtop zrobie dostalem kartę od heyah pocztą i dostałem szoku bo nie wiedziałem że takie karty SIM jeszcze produkują 
jest to zwykła karta SIM bez możliwości wyłamania jej na wielkości micro aby pasowała do chyba wszystkich nowych telefonów
Podejżewam że taka karta ie wpuszcza do LTE, Lipa jak nie wiem co

jest to zwykła karta SIM bez możliwości wyłamania jej na wielkości micro aby pasowała do chyba wszystkich nowych telefonów

Podejżewam że taka karta ie wpuszcza do LTE, Lipa jak nie wiem co