Oferta play obiecuje 6 miesięcy bez limitów no i faktycznie pierwsze 6 miesięcy limitów nie miałem i prędkości też miałem zadowalające 6-10mb. Niestety od jakiegoś czasu internet zwolnił odczuwalnie, w majówkę prędkości spadły mi do 2mb. Okazało się że korzystam już z internetu limitowanego.
Limit w końcu wyczerpał mi się dlatego dzisiaj postanowiłem zadzwonić i wykupić za 20 zł dodatkowy internet a raczej internet bez limitu.
Internet pojawił się po paru minutach ale co dziwne prędkości też wróciły do 10 mb i śmiga jak dawniej.
Czy ktoś z forumowiczów oprócz mnie zauważył różnicę w prędkościach między play 25GB a PLAY BEZ LIMITU ? W ofercie obie mają napisane prędkość do 70mb jednakże ja różnice odczuwałem i zastanawiam się czy w następnych miesiącach korzystać z oferty bez limitu żeby prędkość też była większa.
Play 25GB może nie miała ściśle określonego limitu prędkości bo w nocy złapałem te 10mb ale w dzień odczuwałem coś takiego jak bym był na drugim planie sieci przez to że płacę 30 zł a nie 50