Przenośna wersja firefoxa przystosowana do internetu GSM.
Dodałem przydatne modyfikacje i zmodyfikowałem pliki.
Wersja portable (przenośna)
Fifefox for GSM internet KLIK !
Przenośna wersja firefoxa przystosowana do internetu GSM
Moderator: Moderatorzy
- pimosz
- Specjalista bezprzewodowy-junior
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Przenośna wersja firefoxa przystosowana do internetu GSM
...Nie podejrzewam Kolegę @pimosza o złośliwość - ale ogólnie trzeba uważać na tego typu soft często oferowany w internecie. Bardzo często jest tak spreparowany żeby wyciągnąć od nas informacje... Bardzo często antywirus, antyspyware i firewall reagują po (lub w trakcie) zainstalowaniu tego typu rzeczy...pimosz pisze:...Dodałem przydatne modyfikacje i zmodyfikowałem pliki...
-
- Stary wyga bezprzewodowy
@mar_kow, co Ci to przeszkadza. Kolega chciał coś zrobić i zrobił dobrą robotę. Inna sprawa, że nie wiem co w FF można modyfikować celem przystosowania go do wykorzystywania na łączach GSM/UMTS oprócz wyłączenia wyświetlania obrazków... Ale takie Twoje bezsensowne uwagi to zachowaj raczej dla siebie.
Jeśli Internet, to tylko w Play, jeśli telefon, to tylko w Orange
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Zupełnie mi nie przeszkadza i również twierdzę że wykonał dobrą robotę bo nie każdy wie jak zmodyfikować pliki i przystosować aplikację do wersji portable. Czasami nie wystarczy skopiować instalki do jej sprawnego działania.przewaks pisze:@mar_kow, co Ci to przeszkadza...
I tak zgodnie z uwagą chciałem przestrzec przed oprogramowaniem niewiadomego pochodzenia a które może być wersją zmodyfikowaną pod szczególnym kątem. Trzeba nieźle się orientować żeby wykryć czy aplikacja nie wykonuje czynności innych niż do których została przeznaczona.mar_kow pisze:ale ogólnie trzeba uważać na tego typu soft...