Ktoś dostał obecnie dobre warunki przedłużenia taryf za 9.99 zł , 12,29 zł z opcją nielimitowanego LTE ?
W sierpniu kończy mi się umowa na kontrakt firmowy ale w przedłużeniu widzę tylko opcję za 9,99 zł + 500 MB pakiet + możliwość wykupu LTE za 18,45 zł.
Da się coś lepiej ?
Ps.
To co robi przekierowanie z play24.pl chyba nie do końca jest tym co potrzebuję,
bo tam tylko umowy na czas określony 12-24 miesiące a ich
nielimitowane LTE chyba tylko jest do 10 GB a później ograniczenie do prędkości 1 Mb/s...
http://www.play.pl/oferta/dla-przedluza ... abonament/
Przedłużanie umowy Play internet ( taryfy głosowe )
Moderator: Moderatorzy
- onken
- ** Moderator **
Przedłużanie umowy Play internet ( taryfy głosowe )
Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
- onken
- ** Moderator **
Re: Przedłużanie umowy Play internet ( taryfy głosowe )
Widzę ze nikt nie chce wdać się w dyskusję....
Niestety najlepsze co udało mi się osiągnąć ( bez limitów prędkości LTE po 10 GB danych ) to przedłużenie na 15 miesięcy w tym 6 pierwszych LTE bez limitu a później na starych zasadach włączenie za 20 zł nielimitowanego LTE ( a podstawowy abo za 9,99 brutto )
Wszystkie nowe umowy są już o kant d... potłuc.
Niestety przyszły gorsze czasy, czekać tylko kiedy RBM itp wyłączą
Niestety najlepsze co udało mi się osiągnąć ( bez limitów prędkości LTE po 10 GB danych ) to przedłużenie na 15 miesięcy w tym 6 pierwszych LTE bez limitu a później na starych zasadach włączenie za 20 zł nielimitowanego LTE ( a podstawowy abo za 9,99 brutto )
Wszystkie nowe umowy są już o kant d... potłuc.
Niestety przyszły gorsze czasy, czekać tylko kiedy RBM itp wyłączą

Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
-
- Guru bezprzewodowy
Sam czekam na kontakt z GU Play, zgłoszenia na Play24 i formularz przesłany. Jakoś nie kwapią się z kontaktem, ale mam jeszcze kilka dni. Skąd masz tą ofertę, proponowałeś przedłużenie na dotychczasowych warunkach( umowa na 6 m-cy lub nieokreślony)?
- onken
- ** Moderator **
Tak, proponowałem ale gość się upierał ( nawet po rozmowie z kierownikiem ) że stare oferty nie są już realne.
Dopiero udało mu się uzyskać ze starych ofert ( z puli na osobę prywatną ) tą ofertę za 9.99 ale na 15 miesięcy.
Z firmowych można pomarzyć...
A niestety wszystkie nowe oferty no limit LTE są droższe i jeszcze do tego po 10 GB obcinane do 1 Mb/s
Dopiero udało mu się uzyskać ze starych ofert ( z puli na osobę prywatną ) tą ofertę za 9.99 ale na 15 miesięcy.
Z firmowych można pomarzyć...
A niestety wszystkie nowe oferty no limit LTE są droższe i jeszcze do tego po 10 GB obcinane do 1 Mb/s
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW