rbm coz to sie stalo?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
marqes997marqes
Użytkownik forum

rbm coz to sie stalo?

Post autor: marqes997marqes »

Przed chwilą dostałem na routerze B315 smsa: "Wykorzystales srodki z pakietu MB na internet, mozesz surfowac z ograniczona predkoscia. Aby przywrocic pelna predkosc doladuj swoje konto.Szczegoly na play.pl"

jestem po przeniesieniu z fakt do rbm i mam pakiet 1 Gb na rok, ten pakiet caly czas jest z tym że miałem jakiś pakiet o ile dobrze pamietam 100 Mb (po doładowaniu za 10 zł) i dzisiaj skończyła się najprawdopodobniej jego ważność sprawdziłem kodem *107# i faktycznie go nie ma, raczej nie moglem go wykorzystac bo mam wymuszone LTE. Natomiast sprawdzając kodem *108# nadal mam pakiet 1 Gb internetu natomiast LTE dziala z jakby lejkiem i to takim, ze google nie wczytuje :)

Czy to możliwe, żeby po 12 Gb dostać lejka?
http://postimg.org/image/btb42u01x/

a może to ten pakiet 1 Gb nie działa poprawnie z tą usługą :o pomocy :)
Ostatnio zmieniony 2015-08-11, 09:08 przez marqes997marqes, łącznie zmieniany 1 raz.
darekka
Stary wyga bezprzewodowy

Re: rbm coz to sie stalo?

Post autor: darekka »

Ten pakiet 1GB nie chce działać tak aby LTE było normalne-musisz kupić jakikolwiek nawet 25MB za 3zł. i LTE odzyska wigor.
Ja róznież mam ten 1GB i nie działalo LTE z prędkością ponad 32kbps, kupiłem pakiecik cykliczny 300MB po 5zł.msc i gra.

Bonusowe 100MB mogły się przeterminować i konieczny jest inny pakiet MB z bonusu za doładowanie lub wykupiony, a LTE będzie śmigać.

Lejek najwcześniej dostać możesz po 100GB i wynosi on 2Mb-w praktyce grubo ponad tą ilość GB bez lejka da się przetransferować(1,5 roku ponad limit i lejka nie dostałem nigdy).
darekka
marqes997marqes
Użytkownik forum

ten pakiet 1 Gb na rok od początku za ładnie wyglądał :P gdzie taki pakiet 25 Mb znaleźć i czy ważność ma miesiąc :)? ale i tak chyba lepiej cyklicznie włączać ten za 5 zł tak jak mówisz :)
darekka
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: darekka »

Na Play24 masz po zalogowaniu zakładkę Pakiety i Usługi i w niej znajdziesz. Ja polecam Cykliczy 300MB za 5zł.-odpada pamiętanie kiedy się kończy np.ten25MB za 3zł jest ważny 30dni.
darekka
dzejk
Guru bezprzewodowy

Post autor: dzejk »

załóż sobie konto na 24.play.pl i będziesz miał wszystko jak na dłoni.

hehe, uprzedzony o parę sekund :)
marqes997marqes
Użytkownik forum

Dzieki za odpowiedzi :)
ODPOWIEDZ