Zdaję sobie z tego sprawę, ale znam też swoje prawa przy sprzedaży internetowej i jeśli antena okaże się trefna, to ją zwyczajnie oddam w ciągu 14 dni.
W weekend postaram się zrobić testy i wrzucę na forum
Mam takie pytanko: czym się różni gargoyle od tomato? Szczerze bym wolał nie zmieniać oprogramowania, bo na to co teraz wykorzystuje mi w zupełności wystarcza i nie mam potrzeby posiadania cudów na kiju. Pytanie czy dam radę odpalić jakimś sposobem modem na tym i go odpowiednio skonfigurować, np. aby odnawiał połączenie gdyby naszła taka potrzeba. Na forum udało mi się znaleźć fajny program od jednego z użytkowników: top-netinfo sygnał mam -50dBm. EDIT: Nie wiem jakim cudem ale w kilku miejscach łapie mi dobry zasięg, a nie ma tam żadnego nadajnika. Mam przypadek, że odwrócę się z antena o 180* i zasięg dochodzi do 100%. Skieruję ją do najbliższego nadajnika(T-Mobile), który jest widoczny gołym okiem i wartość sygnału skacze od 71%/83% do 100%. Co jest grane? hahaha. Ktoś pomoże mi rozszyfrować co to za nadajnik? łączy mnie z nim aktualnie. CID: 22902, 2 - S SE (pd -ws), LAC: 37. btw. co można zrobić aby obniżyć delikatnie ping?