Internet dla firm w Orange - problem z NAT
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Internet dla firm w Orange - problem z NAT
Dobry wieczór
Jeszcze nim się przeprowadziłem wszystko hulało pięknie ale też przed przeprowadzką miałem burzę i po niej mój router ZTE MF283+ sfiksował i sam z siebie zresetował typ zabezpieczeń sieci wi-fi oraz doprowadził do tego że hasło defaultowe przestało działać. Zrobiłem więc reset fabryczny i od tamtego czasu mam ograniczony NAT w Fifie, inne gry śmigają ale z niektórymi zdarzają się też problemy? Ma ktoś jakiś pomysł na to?
Jeszcze nim się przeprowadziłem wszystko hulało pięknie ale też przed przeprowadzką miałem burzę i po niej mój router ZTE MF283+ sfiksował i sam z siebie zresetował typ zabezpieczeń sieci wi-fi oraz doprowadził do tego że hasło defaultowe przestało działać. Zrobiłem więc reset fabryczny i od tamtego czasu mam ograniczony NAT w Fifie, inne gry śmigają ale z niektórymi zdarzają się też problemy? Ma ktoś jakiś pomysł na to?
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
-
- Użytkownik forum
Re: Internet dla firm w Orange - problem z NAT
Tak ale to nic nie dawalo
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Wcześniej nie korzystałeś z apn: "VPN"?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Użytkownik forum
Ale usługa VPN jest dla dużych firm a nie małych i średnich. Umowa była podpisywana w Lipcu i nie było tam o tym mowy. A czy użycie Cyberghosta lub innych VPN by mogło pomóc i czy nie naraziło by to mnie na koszty?
-
- Użytkownik forum
jestes pewny co do vpn dla malych firm,ze nie ma za oplata? vpn teoretycznie nie ma dla prywatnych klientów, ale dla firm powinien byc bez problemu ale za dodatkową opłatą.