Witam,
mam pytanie, czy jak przed upływem 30 dni wykorzystam 100 GB za free to mogę włączyć tan pakiet jeszcze raz?
Tzn. włączyłem pakiet darmowe LTE na 30 dni 14.08, dziś 09.09 wykorzystałem już prawie cały pakiet i zastanawia mnie czy mogę włączyć ten pakiet już teraz ponownie (tzn. jak już osiągnę te 100 GB - zostało jeszcze z 5 GB to dziś lub jutro to wykorzystam), czy muszę czekać do 14 lub 15.09 aby go włączyć i mieć dalej 100 GB?
RedBull Mobile 9 zł darmowy pakiet LTE od razu po wykorzystaniu pakietu?
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: RedBull Mobile 9 zł darmowy pakiet LTE od razu po wykorzystaniu pakietu?
Spokojnie mozesz przekroczyc to 100 GB nic sie nie stanie , a na 95 % prędkość nie zostanie Ci ograniczona. Owszem zapis o 100 GB w regulaminie jest,ale Operator zazwyczaj nie blokuje prędkości po przekroczeniu 100 GB.
Pakiet darmowy LTE aktywujesz raz na 30 dni , nie możesz go w trakcie trwania (tych 30 dni) wyłączyć
O tym że aktywna usluga dobiegła końca poinformowany będziesz sms'em i wtedy możesz ponownie aktywować na kolejne 30 dni.
Pakiet darmowy LTE aktywujesz raz na 30 dni , nie możesz go w trakcie trwania (tych 30 dni) wyłączyć
O tym że aktywna usluga dobiegła końca poinformowany będziesz sms'em i wtedy możesz ponownie aktywować na kolejne 30 dni.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
witam
Czy mozęsz powiedzieć jakie prędkośc masz na tym LTE Peya za 9zł starter
Czy mozęsz powiedzieć jakie prędkośc masz na tym LTE Peya za 9zł starter
-
- Użytkownik forum
To wszystko zależy od nadajnika, odległości itp ale ja osobiście rekord mam ok. 60 Mbit przy 4/5 kreskach zasięgu.