TMobile NO LIMIT za 10zł ?? Really?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
MKwiatusz3K
Specjalista bezprzewodowy-senior

TMobile NO LIMIT za 10zł ?? Really?

Post autor: MKwiatusz3K »

Tak dziś chciałem sprawdzić czy TMobile oferuje jakieś nowe pakiety z internetem, koniec umowy na Neo już tusz tusz jeszcze tylko 4mc męki :D

Wbijam na stronę i widze pakiet RELAX cena 69,90zł 55GB ale za dodatkowe 10zł mamy No LIMIT na LTE

I mam pytanie do bardziej wtajemniczonych, jak to jest z tym bez limitem na LTE?
Faktycznie nie przycinają łącza?
Bo jak by tak było to wolę zapłacić te 10zł więcej jak w Orange nawet płacąc 100zł więcej na modem ale mieć no limit a nie 150GB jak w przypadku Orange
matek451
Guru bezprzewodowy

Re: TMobile NOLOMIT za 10zł ?? Really?

Post autor: matek451 »

Myślę , że lektura http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 7_0001.pdf wyjaśni wszystko, szczególnie pkt 1.5.3
MKwiatusz3K
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: MKwiatusz3K »

dzieki za linka. Nie warto się w to bawić, Orange oferuje to za Free i modem za 1zł a nie za 99zł. Myśląłme że to będzie prawdziwe noł limits
matek451
Guru bezprzewodowy

Post autor: matek451 »

No i w T-mobile za nocki poza limitem wołają 9,08 zł. Plus to ten lejek 2Mb/s po tych dodatkowych 100GB na LTE( w Orange 1Mb/s).
jankac137
Początkujący użytkownik forum

Re: TMobile NO LIMIT za 10zł ?? Really?

Post autor: jankac137 »

Temat trochę inny, ale spróbuję zapytać tu, żeby nie śmiecić zakładaniem nowych wątków. Kupiłem sobie ostatnio starter T-Mobile na kartę, czysto z ciekawoości żeby sprawdzic zasięg. Mam router b593-s22, normalnie używam internetu Orange na abonament i w domu mam 3 kreski zasięgu LTE, bez żadnej anteny zewnętrznej. Natomiast jak włożyłem kartę T-Mobile w ogóle nie mam zasięgu LTE (na routerze świeci się to czerwone kółeczko. Zasięg 3G T-Mobile jest w porządku. Próbowałem kombinować wpisując dane APN, ale nic to nie daje. Jestem zdziwiony, bo jak słyszałem T-Mobile korzysta z tych samych nadajników co Orange, więc skoro mam sygnał LTE a Orange, to powinienem mieć też T-Mobile? Czy może ta ich współpraca dotyczy tylko HSPA+DC i zasięgu LTE z T-Mobile u mnie nie ma? Gdyby ktoś miał chwilkę zerknąć na BTS-y, to byłbym wdzięczny, moja lokalizacja to miejscowość Duczki w powiecie wołomińskim, ul. Jaroszewska.
Awatar użytkownika
onken
** Moderator **

Re: TMobile NO LIMIT za 10zł ?? Really?

Post autor: onken »

Mozesz mieć zablokowane LTE na tej karcie więc dlatego nie działa.

Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play

Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
ODPOWIEDZ