Jaki modem wybrać

Dyskusje na temat wyboru sprzętu. Jaki modem, telefon do GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, jaką przejściówkę, kabel do telefonu... itp. mam wybrać?

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
HubertS
Początkujący użytkownik forum

Jaki modem wybrać

Post autor: HubertS »

Witam,
chcę zakupić modem do mobilnego lte, który będzie zewnętrzny, nie podpinany do komba i będzie miał wifi :) to tyle :) no i żeby szybkość wysyłania na tym modemie była spoko :) taki standard jak przy każdym modemie 5 mb chyba jest upload :) i mam na wydanie 100 zł myślę :) ale jak przekroczy o jakieś 20 zł to nic :)
pozdrawiam
patryxx

Re: Jaki modem wybrać

Post autor: patryxx »

podczepiam sie pod pytanie :ok:
Awatar użytkownika
fidodido
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: fidodido »

Za taką kwotę to chyba zte mf60 maiłem taki i byłem bardzo zadowolony ale on nie ma LTE ja przesiadłem się na zte mf93d i jak na razie jestem git.
luizaS

Post autor: luizaS »

Witam, nie wiem czy ktoś tu zagląda...ale piszę o opinię, sama jestem laikiem w sprawach...ogólnie rzecz ujmując technicznych, jest to dla mnie czarna magia, ostatnio spotkała mnie taka sytuacja, zamówiłam przez allegro Modem ZTE MF93D WiFi LTE 4G na sim a sprzedawca wyslał mi Modem MegaFon Turbo MR150-2 twierdząc, że to "nowszy model", chciałam się Was zapytać, czy tak jest, czy warto go pozostawić czy odesłać bo zostałam zrobiona w balona? Będę wdzięczna o odpowiedz:) pozdrawiam. Luiza
matek451
Guru bezprzewodowy

Post autor: matek451 »

Nie zrobił cię w konia tylko wysłał router MiFi MF-910 ( to ten Megafon) i jest to następca MF93. Jeśli oczywiście to taki http://moscow.shop.megafon.ru/modems/88625.html
ODPOWIEDZ