T-mobile umowa na 6m

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
czarek193
Początkujący użytkownik forum

T-mobile umowa na 6m

Post autor: czarek193 »

Witam ,
Znalazłem ofertę T-Mobile 25G bez urządzenia na 6 miesięcy . Jest tam napisane internet LTE czy to znaczy że nie będzie działał w 3G i dlatego na pół roku ?. Akurat u mnie nie ma zasięgu lte po za plusem ale nie podpiszę umowy na 2 lata . Te 25G w 3g w zupełności mi wystarczy , nadajnik pod nosem .
Pozdrawiam ,
Czarek
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: T-mobile umowa na 6m

Post autor: ja.michal »

Regulaminy nie gryzą. ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/documents/doc_00007/D_007_0010554.pdf
1.16. Niniejsze warunki umożliwiają mobilny dostęp do Internetu w ramach pakietowej transmisji danych w zasięgu Sieci na terenie Polski, realizowany w technologiach mobilnych 2G/3G/LTE (w zależności od wykorzystywanego urządzenia, dostępności danej technologii na danym terenie oraz usług aktywnych dla danej Karty SIM). Korzystanie z technologii LTE możliwe jest tylko w oparciu o szczególnego rodzaju Kartę SIM – kartę USIM. Operator udostępnia takie karty w każdym przypadku zawarcia Umowy na niniejszych warunkach. Technologia LTE dostępna jest w niektórych miejscach w Polsce. Jej zasięg będzie powiększany. Orientacyjna mapa zasięgu Sieci, w tym technologii LTE w ramach Sieci oraz informacje dotyczące technologii LTE dostępne są na stronie www.t-mobile.pl
Ostatnio zmieniony 2015-10-18, 16:29 przez ja.michal, łącznie zmieniany 1 raz.
czarek193

No tak ale jest to ogólny regulamin i nie ma go przy tej ofercie w salonie powiedzieli że to oferta tylko internetowa i oni nie mają dostępu do tych informacji pomyslałem wiec wiec że może tu jest haczyk skoro wszyscy zwiększają czas umowy na 24m
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Na stronie:
Mobilny Internet na 6 miesięcy
Regulamin
W samym dokumencie:
WARUNKI OFERTY PROMOCYJNEJ "INTERNET MOBILNY LTE 4G DLA CIEBIE I RODZINY - OFERTA SPECJALNA W SKLEPIE INTERNETOWYM"
W treści regulaminu:
1.2.1. Oferta bez urządzenia:

Jak dla mnie wszystko jest i wszystko jest jasne.
czarek193

zgadza się czyli 3g nie ma
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Z czego ci to wynika?
Przecież podałem ci cytat z regulaminu:
1.16. Niniejsze warunki umożliwiają mobilny dostęp do Internetu w ramach pakietowej transmisji danych w zasięgu Sieci na terenie Polski, realizowany w technologiach mobilnych 2G/3G/LTE
ODPOWIEDZ