BliSki
Też się nad tym zastanawiam. Ale system mam postawione od 1,5 roku i jakoś nie jestem gotowy na format

Moderator: Moderatorzy
Jestem zwolennikiem "odświeżania" systemu najdłużej co pół roku mimo iż też robię pedantyczne porządki. Najlepszy sposób (również omawiany na forum) to obraz systemu wraz ze sterownikami i najpotrzebniejszymi instalkami programów. Przywrócenie systemu do pierwotnego stanu to 15 min.Dibo pisze:... Ale system mam postawione od 1,5 roku i jakoś nie jestem gotowy na format. ...
Ja natomiast uważam, ze spokojnie można utrzymując pewne rygory utrzymać w ryzach windowsa przez przynajmniej rokmar_kow pisze:Jestem zwolennikiem "odświeżania" systemu najdłużej co pół roku mimo
BliSki pisze:... utrzymując pewne rygory ...
Zawsze można zainstalować system wirtualny i na nim testować.mar_kow pisze:W moim przypadku jest troszkę inaczej, testuję pewne rzeczy
Dlaczego za każdym razem? Jeżeli wszystko skonfigurujesz, to często taki wirtualny system możesz nawet jako jeden plik zgraćmar_kow pisze:Za każdym razem tworzyć środowisko wirtualne to za duży kłopot
To tak jak wszyscy. Ja wczoraj żeby było ciekawiej na dwóch kompach aktualizowałem Ubuntu z 7.04 do 7.10 i na obydwu się wysypała aktualizacjamar_kow pisze:Czasami mam już dość komputera i ...siadam sprawdzić pocztę