BlueTooth i laptop

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
tadzos
Początkujący użytkownik forum

BlueTooth i laptop

Post autor: tadzos »

Ggy podłączę bluethoot do laptopa Acer 5200 z systemem Visty to wyskakuje"System Windows musi zainstalować oprogramowanie sterownika dla urządzenia ISSCBTM"i system nie może tego znależć chociaż mam orginalną płytkę do BlueTooth,nie może poszukać tego w internecie. kiedy chcę zainstalować BlueSoleil to wyskakuje Error 267 occurred during instalation.Gdy zainstalowany był Windows XP Professional nie było tego problemu.
Awatar użytkownika
mar_kow
Mistrz bezprzewodowy

Re: BlueTooth i laptop

Post autor: mar_kow »

Niestety z Vistą tak jest. Kolega kupił 5 szt :shock: BT zanim trafił na ten który bez problemów się zainstalował. Niedługo Serwis Pack 1 może rozwiąże większość problemów.
Awatar użytkownika
Darecky
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: Darecky »

Spróbuj jakies inne sterowniki, np. Widcomm jest bardzo dobry. Może to rzowiąże Twój problem. Poza tym na pudełku od mojego BT było napisane "Support windows vista".
Awatar użytkownika
bluecrush
Stały użytkownik forum

Post autor: bluecrush »

Miałem taki sam problem i jednak przejście z Visty na XP było konieczne (także Acer), a teraz na Gentoo :P
Samsung Galaxy S6 | OFnK
Awatar użytkownika
norbert486
Stały użytkownik forum

Post autor: norbert486 »

Ja tam nie miałem problemów wsadziłem blutka od szwagra nic nie wgrywałem do visty a blutek bryka tylko pierdzi aż sie zdziwielem bo na xp szwagier sie męczył
e50+iplus=180kb/s
ODPOWIEDZ