Obecnie trwają jeszcze drobne prace konfiguracyjne.
Czekam w tym wątku na ewentualne komentarze o błędach itp.
Moderator: Moderatorzy
Prace zaczęły się o 0:20 a skończyły jakieś 3 godziny później...Fanta pisze:najwięcej poświęcenia i wysiłku włożył w to BliSki
A dzięki, dzięki. Dopisuję sobie w kajeciku do listy zaległych browarkówFanta pisze:Masz u mnie BliSki wirtualnego browara za kawał dobrej roboty
I dlatego zdecydowaliśmy się na zamianę wersji. Z własnego doświadczenia wiem, że w wersji Przemo szybciej się czyta (chodzi o wyszukiwanie nieczytanych postów) szybciej odpowiada (np. poprzez funkcję szybkiej odpowiedzi) itd... wszystkie zalety trudno wymienić.Fanta pisze:ma mnóstwo korzystnych funkcji tak dla administracji jak i zwykłych użytkowników
Nie wszyscy może wiedzą, że prace nad tym trwały chyba już z pół roku... ale w końcu się udało.sardo nunspa pisze:Brawo przeprowadziłeś swój lud (bezprzewodowy) przez morze jak Mojżesz
Tu już Sundance_kid, odpowiedziała, ale ponieważ to jak znam życie będzie częste pytanie, to wydzielę tego posta. -> >KLIK<sardo nunspa pisze:Mam pytanie – przy opisie postaci jest coś takiego jak poziom, MP, EXP, HP co oznaczają te wskaźniki?
Tak, to raczej normalne. Chociaż z drugiej strony dużo tego nie byłoJaco pisze:Ja po pierwszym zalogowaniu się nie miałem nowych postów ale to chyba normalne
Tak, udało sięMaciek.K pisze:Widzę że wymiana wersji powiodła się bez żadnych komplikacji
DziękiMaciek.K pisze:BliSki.. kawał dobrej roboty
Stwierdziliśmy z resztą moderatorów, że sporo osób tutaj ma limity transferu dlatego nie będziemy robić choinki i sygnaturki graficzne są wyłączone. Natomiast limit znaków jest powiększony do 150 znaków (obecnie)regedit pisze:Co z sygnaturkami?
Oczywiście że dawno, ale dopiero wersja by Przemo to umożliwiłaCJ pisze:Dobry pomysł z tym niezliczaniem postów z Hyde-parku. Już dawno powinno być coś takiego...
Dobry pomysł, pomyślimy nad tymCJ pisze:Proponuję jeszcze dodac cos w stylu "Brudnopisu". Np. ktoś kto tworzy recenzję[...]
Dobry pomysłUfo atakuje pisze:Powinno być chyba wyłączone zliczanie postów z całej grupy INNE
I będzieUfo atakuje pisze:Powinno być chyba wyłączone zliczanie postów z całej grupy INNE
Dziękiprzewaks pisze:Naprawdę kawał dobrej roboty @BliSki
Bo to zapewne piratCJ pisze:Heh, nie rozpoznało mi systemu...
Kod: Zaznacz cały
Nie (napisz dlaczego) 8% [ 1 ]
A z czego to pisałeś? Z telefonu?CJ pisze:Heh, nie rozpoznało mi systemu
Ano, to się wyjaśniłoCJ pisze:Tak, mam piracką wersję Sagema my411X
A masz na to jakieś konkretne dane ile Ci więcej zjada? Większość zbędnych bajerów mamy wyłączone, wiec nie ulegaj opinii zassanej gdzieś z "internetu".gatto_nero pisze:Nie podoba mi się bo przemo zjada więcej łącza i muszę przez to więcej płacić
Kolejny stereotyp?gatto_nero pisze:Ponadto wolniej działa
Zacięło Ci się u nas przynajmniej raz? Odpowiedź brzmi nie, to dlaczego ta teza?gatto_nero pisze:przy większej ilości userów potrafi się zacinać...
Dziwne, u mnie działa równie szybko jak stara wersja a może i szybciejwlodus pisze:tylko dlatego ze wolniej odpala mi sie teraz forum
No proszęMaxFM pisze:odpala sie szybciej
DziękiMaxFM pisze:BliSki