Nagrywanie rozmów - czym ?
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Nagrywanie rozmów - czym ?
Prosze Was o info i jakieś pomysły czym mogę sprawnie nagrywać rozmowy telefoniczne. Mam windows phone 7.1 i nokie lumie 800
Sprawa pilna bo chciałbym nagrywać "inteligencje z Plusa"
Dzięki
Sprawa pilna bo chciałbym nagrywać "inteligencje z Plusa"
Dzięki
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Nagrywanie rozmów - czym ?
Niestety, akurat WP kuleje pod tym względem. MS uznał, że nagrywanie rozmów jest niemoralne (i nielegalne w niektórych miejscach świata). IMO jedna z głównych wad WP.
WP7.1 miał jeszcze może możliwość nagrywania mikrofonem po prostu, ale nie wiem czy któraś poprawka tego nie wyłączyła.
Są teraz kombinacje na zasadzie rozmowy konferencyjnej, przy czym trzecia osoba to sztuczny rejestrator, ale to ani wygodne ani szybkie.
WP7.1 miał jeszcze może możliwość nagrywania mikrofonem po prostu, ale nie wiem czy któraś poprawka tego nie wyłączyła.
Są teraz kombinacje na zasadzie rozmowy konferencyjnej, przy czym trzecia osoba to sztuczny rejestrator, ale to ani wygodne ani szybkie.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
I wez pod uwage jeszcze strone prawna tematu - osoba nagrywana musi wyrazic zgode na to ze jest nagrywana. N.p.
Nie pomagam na PW.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Drobna aktualizacja: w Windows Mobile 10 jest już możliwość nagrywania rozmów, przynajmniej na Lumii 950.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Natywnie czy jakąś aplikacją?
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Domyślnie jest to "Rejestrator głosu", standardowa aplikacja od MS. W ustawieniach można wybrać która aplikacja ma obsługiwać przycisk "nagrywaj" w trakcie rozmowy.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
W taki sposób.
OK