Miałem iplusa wytrzymałem miesiąc:-(
Moderator: Moderatorzy
- norbert486
- Stały użytkownik forum
Miałem iplusa wytrzymałem miesiąc:-(
Miałem miesiąć i nie chcę tego widziec na oczy siano i jeszcze raz siano, predkosci okropne na kablu mam 2mbity...
e50+iplus=180kb/s
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Miałem iplusa wytrzymałem miesiąc:-(
To zabierz swój kabel z 2Mb/s za miasto 
Co do prędkości - zależy na czym i zależy gdzie...

Co do prędkości - zależy na czym i zależy gdzie...
-
- Początkujący użytkownik forum
Nie ma sensu kupować internetu MOBILNEGO jeśli korzystasz z internetu tylko w domu i w pracy/szkole. Przynajmniej na dzień dzisiejszy. 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Możesz uzasadnić wypowiedź?krzysiek08020 pisze:Nie ma sensu kupować internetu MOBILNEGO jeśli korzystasz z internetu tylko w domu i w pracy/szkole
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Darecky
- Stary wyga bezprzewodowy
No chyba że nie masz kabla w domu... 

- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Jeżeli ktoś ma możliwość instalacji w domu 1/2 Mb/s za np. 40 zł/mies to zupełnie bez sensu jest ładować się w ograniczenia związane z GSM. Do sporadycznego korzystania z internetu poza domem wystarczy simdata albo pakiet 20/50. Ale też są przypadki że nie można pociągnąć "druta" z różnych względów to jedyną alternatywą jest GSM.
- norbert486
- Stały użytkownik forum
skusilem sie na ta promocje 6miesiecy za zeta ale jednak tanio ale slabo,,,kabel mam wiec coż wroćiłem do niego ale iplus lezy w szufladzie moze sie przyda
e50+iplus=180kb/s
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
To po co brałeś iPlusa jeśli masz "normalny" lub miałeś szansę na "normalny" net? Zresztą podpisując umowę miałeś pojęcie co podpisujesz.norbert486 pisze:Miałem miesiąć i nie chcę tego widziec na oczy siano i jeszcze raz siano, predkosci okropne na kablu mam 2mbity...
Tia. Zawsze lepiej jest nie mieć internetu niż mieć ten najwolniejszy (najbardziej pesymistyczna opcja). Pomyśl, że nie wszyscy maja możliwość innego dostępu.krzysiek08020 pisze:Nie ma sensu kupować internetu MOBILNEGO jeśli korzystasz z internetu tylko w domu i w pracy/szkole
- compile
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Mieszkam w małym miasteczku w domu jednorodzinnym, nie mam TP-sy
jest u mnie mozliwosc wzięcia radiówki ale za aktywację przy umowie na 24 m-ce chca coś ok 200zł a na czas nieokreślony 360. Abonament 60-70 za coś ok. 512 kb/s.
Do tej pory korzystałem z simdaty, teraz mam "iPlus super wyprzedaż dla firm" i jest ok. Lmit mi starcza jak nie ogladam filmów na youtube.com
Wg mnie jest to najtańsze rozwiązanie wiec niech nikt nie mówi ze iPlus to szajs

Do tej pory korzystałem z simdaty, teraz mam "iPlus super wyprzedaż dla firm" i jest ok. Lmit mi starcza jak nie ogladam filmów na youtube.com
Wg mnie jest to najtańsze rozwiązanie wiec niech nikt nie mówi ze iPlus to szajs

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Co to za zdzierusycompile pisze:za aktywację przy umowie na 24 m-ce chca coś ok 200zł a na czas nieokreślony 360.

- norbert486
- Stały użytkownik forum
Nie mówie ze iplus to kicha poprostu sie pomyliłem w swoim wyborze i tyle....poniewaz mam kablówkę 1mb
e50+iplus=180kb/s
- compile
- Specjalista bezprzewodowy-junior
norbert486 pisze:...na kablu mam 2mbity...
to w końcu co masz?? wg mnie nic.. Po co w takim razie był Ci iPlus?? może tylko dlatego że była promocja??norbert486 pisze:mam kablówkę 1mb
- norbert486
- Stały użytkownik forum
Mam 1mb tak mi sie wydaje, ale sam juz nie wiem a na iplusa skusila mnie rzeczywiscie promocja nic wiecej, moze sie jeszcze przyda do lapka jak sobie kupie kiedyś, <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> plasce zeta to nie boli.
e50+iplus=180kb/s
- norbert486
- Stały użytkownik forum
iplus jest ok, kabel jest ok i tyle zależy kiedy i gdzie i co komu potrzebne. pozdro
e50+iplus=180kb/s
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Jakbym miała szansę na coś normalnego to bym trzymała się od tego z daleka, Np dziś net podziała przez 5 minut (przy wyjątkowym farcie) a przez 5 nie. Loteria. iPlus działa mi gorzej w Łodzi niż u mnie na końcu świata. Ale lepsze to niż brak neta i tułanie się po kawiarenkach i znajomych.
- norbert486
- Stały użytkownik forum
W takim wpadku iplus to ratunek (jeśli brak alternatywy).Powiem ci ja jak kupiłem iplusa to tez byłem w miarę zadowolony na początku,jak jeszcze mnie nie przycieli ale potem to klapa (a korzystam tylko w domu nie mam lapka),jeszcze ten transfer bym jakoś wytrzymał ale zaczeło mi brakować ściągania dużych plików divix,mp3.Potem na siłę potrzebowałem skype a tu nie działa rwie no to mówię koniec trzeba wrócić do kabal nie ma wyjścia.Na kablu pierwsze chwile to szok onet się ładuję patrze na opere a tu prędkość 70KB/s speed jak pieron..
e50+iplus=180kb/s
norbert486 pisze:...na kablu mam 2mbity...
norbert486 pisze:...mam kablówkę 1mb
nie żebym się czepiałnorbert486 pisze:....Na kablu pierwsze chwile to szok onet się ładuję patrze na opere a tu prędkość 70KB/s speed jak pieron..

czemu miał służyć ten wątek? kupiłeś coś co tak naprawdę nie było ci potrzebne a piszesz że "wytrzymałeś miesiąc", bez sensu....
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Może już koniec tej kłótni? Już część tematu jest w koszu bo tworzyły go właśnie posty w takim stylu. Kolega norbert486 wziął iPlusa żeby zobaczyć jak działa, nie podoba się, ma możliwość odstąpienia umowy znajomemu i koniec. Jego wybór chociaż nie dla wszystkich zrozumiały.
-
- Początkujący użytkownik forum
Chetnie kupie od ciebie norbert486 iPlusa (tego na rok i przez pierwsze pół roku za 1 zł),
[email protected]
506662555
[email protected]
506662555
- norbert486
- Stały użytkownik forum
Iplus sie przydał szybciej niż myślałem kupiłem lapka i teraz śmigam bedąc w pracy a tak narzekałem na iplus-a, pozdrawiam wszystkich kibiców mobilnego internetu :-)
e50+iplus=180kb/s