Tanie przedluzenie waznosci Heyah, da rade ??

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
onken
** Moderator **

Tanie przedluzenie waznosci Heyah, da rade ??

Post autor: onken »

Bez utraty taryfy, czy tylko zwykle doladowanie ?? Ale oni chca 100 dni za 50 zl to nie malo :/ . Nie w kazdej taryfie dziala RWK ? Czy jeszcze dziala ?
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: Tanie przedluzenie waznosci Heyah, da rade ??

Post autor: ja.michal »

RWK generalnie wyklucza się z innymi opcjami taryfowymi (o ile dobrze pamiętam). Nie wiem czy nie pokręciłem z T-Mobile na kartę. Da się przejść z Heyah do T-Mobile, ale nie wiem jak wtedy ze środkami na koncie.
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Post autor: krystianb »

onken pisze:Bez utraty taryfy, czy tylko zwykle doladowanie ?? Ale oni chca 100 dni za 50 zl to nie malo :/ . Nie w kazdej taryfie dziala RWK ? Czy jeszcze dziala ?
Jak masz jakąś zabytkową taryfę, to wystarczy odpalić rok ważności po każdej rozmowie, zje 5zł z konta, ważność się przedłuży i już można wyłączać, w nowych taryfach z bonusami, po wyłączeniu obetnie ważność konta do chyba 2 tygodni, zostaje płacić 3zł/mc albo doładować. Trzeba grzebać w regulaminach.
Z włączeniem i potem wyłączeniem też jest problem, a przynajmniej w zeszłym roku w TT był. Włączenie poszło chyba kodem, a wyłączenie sms'em. Albo odwrotnie.

RKW działa przynajmniej w "nowa heyah" i "taryfa pakietowa"

Kod: Zaznacz cały

https://www.heyah.pl/regulaminy/na-karte/warunki_oferty_promocyjnej_rok_waznosci_konta_po_kazdej_rozmowie_dla_uzytkownikow_heyah4/oid/d1ec5d60f101e9c7c1c53df6af8a4479
Najważniejsze jest:
Dezaktywacja Oferty nie powoduje zwrotu opłaty aktywacyjnej, opłaty cyklicznej, ani zmiany
ustawienia daty ważności konta.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Awatar użytkownika
onken
** Moderator **

Post autor: onken »

Moja taryfa to dniowka, nie da sie z nia nic zrobic :-) ? ( bez zmiany bo mam za 1 zl dziennie pelny no limit ( z netem wlacznie )
ODPOWIEDZ