Podwójne łącze bezprzewodowe.

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Darecky
Stary wyga bezprzewodowy

Podwójne łącze bezprzewodowe.

Post autor: Darecky »

Właśnie przed chwilą podłączyłem sobie drugie łącze internetowe - do swojego Orange Free dołączyłem na minutkę Sagema my411x przez BT z sieci Orange. Jako że nie mam żadnego pakietu uruchomiłem tylko GG trochę popisałem gdy dobiło do 50KB żeby zapłacić tylko 25gr. No i mam pytania czy ktoś to stosował tak na poważnie? Co z IP i szybkością? Poszczególne szybkości się wtedy sumują? Jak się sytuacja przedstawia? Jestem w ogóle zaskoczony, że się tak dało podłączyć... :hurra: Mam nadzieję, że zaspokoicie moją ciekawość!

EDIT:
Jeszcze małe spostrzezenie. Teraz forum działa mi szybciej na Operze niż FF i IE.
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: Podwójne łącze bezprzewodowe.

Post autor: zDaleKi »

Co do podwójnego łącza, to już kiedyś pialiśmy o tym na forum. :] można takie coś użyć nawet pod XP, ale trzeba się pobawić rejestrem....
CJ pisze:Teraz forum działa mi szybciej na Operze niż FF i IE
A to też juz w innym wątku :cwaniak:
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Awatar użytkownika
Darecky
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: Darecky »

Ale ja nie bawiłem się rejestrem. Podłączyłem najpierw OF przez EDGE DIALER a potem sagema przez Wellphone XT i działało wszystko normalnie.
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

CJ pisze:potem sagema przez Wellphone XT
Może to właśnie zasługa jego? ;)
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
ODPOWIEDZ