witam, mam problem , posiadam modem option icon oraz usluge blueconnect,
od samego poczatku nie moge naraz korzystac z niego i sieciowki, w momencie gdy wlacze sieciowke , laczy przez optiona z netem ale nie ma w ogole transferu danych, musze wylaczyc sieciowke zeby moc korzystac z internetu. Czy era nie zapodala jakiejs blokady udostepniania internetu na inne komputery ?
option icon + blueconnect
Moderator: Moderatorzy
option icon + blueconnect
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez adamwo, łącznie zmieniany 1 raz.
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: option icon + blueconnect
w wypadku takich urządzeń (modem gsm + Wifi)chyba nie ma mozliwosci by działaly jednocześnie....
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: option icon + blueconnect
Ty chcesz dzielić łącze czy korzystać z dwóch jednocześnie.adamwo pisze:od samego poczatku nie moge naraz korzystac z niego i sieciowki, w momencie gdy wlacze sieciowke , laczy przez optiona z netem ale nie ma w ogole transferu danych, musze wylaczyc sieciowke zeby moc korzystac z internetu. Czy era nie zapodala jakiejs blokady udostepniania internetu na inne komputery ?
[ Dodano: 2007-11-08, 00:46 ]
Połączyć się da ale korzystać się nie da. Zawsze pierwsze połączenie jest aktywne. Testowałem to z moją radiówką i Nokią 6230 przez Bluetooth. Gdy miałem pierwsze aktywne lokalne to nie dało rady się połączyć przez Nokię. Jeśli przez Nokię było pierwsze to lokalne dało się włączyć lecz nie dało się z niego korzystać.DJ1910 pisze:w wypadku takich urządzeń (modem gsm + Wifi)chyba nie ma mozliwosci by działaly jednocześnie....
Tu mały screen jak to wyglądało: