Nie wskazuje konkretnie na kogoś ale piszę ogólnie.Skoro antena działa u naprawdę wielu użytkowników (bardzo wielu-wystarczy w necie poczytać) to jeśli ktoś to neguje to raczej świadczy o jego niewiedzy i nieudolności w podłączeniu i zastosowaniu takiego produktu.
Posiadam opisywany w tym temacie sprzęt oraz sprzęt polecanego tu innego producenta i dzięki wpisom na forum wiem że wybrałem dobrze i dzięki temu u mnie wszystko działa.Podłączałem u kolegi inny produkt (z Allegro ,też polski, chyba

Co do kabli tak bardzo przez wielu krytykowanych tu uważam że Cybertech,Sorensen i nie wiem kto jeszcze wybierając EHK155 strzelili w 10-tkę.
Dlaczego?
To proste. 95% klientów to statystyczny pan Henio.Jemu nic nie mówią nazwy decybel,tłumienie itp ale wie że kabel to kabel a wtyczka to wtyczka.
EHK155 w porównaniu np do Belden RF240 to sznurówka przy pręcie zbrojeniowym.Sztywność tych kabli jest tak różna jak poglądy Pani premier i Janusza Palikota.Dla przeciętnego klienta Podłączenie anteny za pomocą EHK155 to żaden problem ale dam głowę że połowa montaży przy użyciu np Belden RF240 zakończyła by się załamaniem sztywnego kabla i natychmiastowa utrata symetryczności przewodu.Spróbujcie zagiąć Beldena na odcinku 5 cm o 90 stopni bez załamania. W EHK155 można to zrobić na odcinku 2 cm bez problemu.
Poza tym wiem jedno.Antena działa....nie interesuje mnie czy w środku jest kosmiczna technologia czy też korbka od ruskiego telefonu.Jeśli działa to jestem szczęśliwy.A rzeczywiście jak widać to z niektórych wypowiedzi można wywnioskować że raczej chodzi tu o zdyskredytowanie kogoś i wciskanie badziewia.