Zasadniczo czytając dokładnie wczytać się w treść komunikatu, to wynika z niego pakiet 10GB na każdą sobotę i następne 10GB na każdą niedzielę lipca.
Niestety brak jest regulaminu promocji. No i mi się osobiście nasuwa pytanie czy będzie to działać jak wszyszstko w t-mobile (np automatyczny serwis pod *100# czy autobok, gdzie nie idzie nawet sprawdzić czy mamy aktywną usługę)... To na pewno zobaczymy te pakiety...
Źródło http://t-mobile.ovh2.engine.pl/pl/dla-m ... 18b33bbd37
T-mobile daje w ramach przeprosin za awarie LTE pakiety 10GB na lipcowe weekendy.
Moderator: Moderatorzy
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
T-mobile daje w ramach przeprosin za awarie LTE pakiety 10GB na lipcowe weekendy.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: T-mobile daje w ramach przeprosin za awarie LTE pakiety 10GB na lipcowe weekendy.
Zgadzam się, że komunikat jest niejasny, ale wydaje mi się, że chodzi o 10 GB oddzielnie na każdy dzień weekendu. Regulaminu też nie znalazłem. Może boją się, że więcej użytkowników by się załapało, a tak mało kto wie o darmowych 10 GB.
Pożegnałem się niedawno z T-Mobile po 10 latach użytkowania(wcześniej Era), bo skasowali mi Rok Ważności Konta w ofercie na kartę. Szkoda mi było numeru, więc musiałem przenieść do innej sieci. Dziwna polityka sieci. Zamiast polepszać, to pogarszają.
Pożegnałem się niedawno z T-Mobile po 10 latach użytkowania(wcześniej Era), bo skasowali mi Rok Ważności Konta w ofercie na kartę. Szkoda mi było numeru, więc musiałem przenieść do innej sieci. Dziwna polityka sieci. Zamiast polepszać, to pogarszają.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: T-mobile daje w ramach przeprosin za awarie LTE pakiety 10GB na lipcowe weekendy.
Ośmieszają się i tyle w temacie, ich partner biznesowy w ramach Networks-Orange dał cały weekend no-limit dla wszystkich abonentów i sieć nie poległa (rekordziści ściągnęli po kilkaset GB danych). 

jareq
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Mam wrażenie, że oni chcą wyeliminować prepaida z oferty.eddie pisze:Dziwna polityka sieci. Zamiast polepszać, to pogarszają.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Możliwe. Nie byłem zbyt rozrzutnym klientem, więc nie mieli żalu, że ich opuszczam. Albo pozostawią tylko korzystne dla nich prepaidy nie przejmując się masowym opuszczaniem sieci.krystianb pisze:Mam wrażenie, że oni chcą wyeliminować prepaida z oferty.