Co zrobić ze środkami z RBM?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
ygreko
Specjalista bezprzewodowy-senior

Co zrobić ze środkami z RBM?

Post autor: ygreko »

Mam ten darmowy necik na karcie RBM, ale dojrzewam do zakupu komercyjnej oferty. Jak odzyskać chociaż część środków z RBMa, którego regularnie doładowywałem przez ostatnie kwartały...?
Awatar użytkownika
ksx4system
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: Co zrobić ze środkami z RBM?

Post autor: ksx4system »

Jeśli operator pozwala na SMSy premium to możesz wykupić za nie usługi (są firmy, w których kupisz np. hosting czy domenę płacąc drogą SMS).
http://ksx4system.net ### proszę zainstalować FreeBSD ### 100 postów = 25/04/2018
net w kieszeni: Pixel 7a (Orange)
net w domu: w końcu gigabit po kabelku :]
dvbx
Stały użytkownik forum

Post autor: dvbx »

Mam ten sam problem i właściwie jedynym sensownym rozwiązaniem są sms'y... charytatywne.
Niby są jakieś serwisy, w których można po wysłaniu sms'ów premium odzyskać cześć (około 30%) pieniędzy poprzez przelew na konto, ale wyglądają mi podejrzanie, więc nie będę ryzykował.
Poza tym klasyka: chomik, hosting, jakieś gry, pakiety ipla, itp.
ygreko
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: ygreko »

Ipla, no właśnie. To dobre.
Ja też nie ryzykuję podejrzanych serwisów, co (jak mówią) wysyłają kasę na paypala...
Kamil1987
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: Kamil1987 »

Możesz odzyskać 50% wysylajac swoje sms premium. Najlepszym rozwiązaniem są sms charytatywne ponieważ w większości przypadków dostają oni 100% więc jeżeli masz trochę serca to przeznacz to na to
ODPOWIEDZ