Co zrobić ze środkami z RBM?
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Co zrobić ze środkami z RBM?
Mam ten darmowy necik na karcie RBM, ale dojrzewam do zakupu komercyjnej oferty. Jak odzyskać chociaż część środków z RBMa, którego regularnie doładowywałem przez ostatnie kwartały...?
- ksx4system
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Co zrobić ze środkami z RBM?
Jeśli operator pozwala na SMSy premium to możesz wykupić za nie usługi (są firmy, w których kupisz np. hosting czy domenę płacąc drogą SMS).
http://ksx4system.net ### proszę zainstalować FreeBSD ### 100 postów = 25/04/2018
net w kieszeni: Pixel 7a (Orange)
net w domu: w końcu gigabit po kabelku![:]](./images/smilies/splash.gif)
net w kieszeni: Pixel 7a (Orange)
net w domu: w końcu gigabit po kabelku
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Stały użytkownik forum
Mam ten sam problem i właściwie jedynym sensownym rozwiązaniem są sms'y... charytatywne.
Niby są jakieś serwisy, w których można po wysłaniu sms'ów premium odzyskać cześć (około 30%) pieniędzy poprzez przelew na konto, ale wyglądają mi podejrzanie, więc nie będę ryzykował.
Poza tym klasyka: chomik, hosting, jakieś gry, pakiety ipla, itp.
Niby są jakieś serwisy, w których można po wysłaniu sms'ów premium odzyskać cześć (około 30%) pieniędzy poprzez przelew na konto, ale wyglądają mi podejrzanie, więc nie będę ryzykował.
Poza tym klasyka: chomik, hosting, jakieś gry, pakiety ipla, itp.
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Ipla, no właśnie. To dobre.
Ja też nie ryzykuję podejrzanych serwisów, co (jak mówią) wysyłają kasę na paypala...
Ja też nie ryzykuję podejrzanych serwisów, co (jak mówią) wysyłają kasę na paypala...
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Możesz odzyskać 50% wysylajac swoje sms premium. Najlepszym rozwiązaniem są sms charytatywne ponieważ w większości przypadków dostają oni 100% więc jeżeli masz trochę serca to przeznacz to na to