Proszę Was o umieszczania w nim wszystkich Waszych propozycji dotyczących zmian na forum.
No to kto pierwszy?
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
Zmienić admina junioraBliSki pisze:No to kto pierwszy?
Rozumiem, że na pełnego adminaJaco pisze:Zmienić admina juniora
Nie wiem czy to dobry pomysł. Może to powodować zbędne nabijanie postów. Ale przemyślę towikara1 pisze:proponuje taką opcje jak pomógł będzie to oznaczało ile dany uzytkownik się wykazał swoją wiedza
Znaczy nie zasługuje na awanswikara1 pisze:admin junior niech pozostanie!
Marcin cały czas monitoruje forum. Trzyma rękę na pulsiewikara1 pisze:Bo widze że sam admin powrucił!
Dobrze rozumieszBliSki pisze:Rozumiem, że na pełnego admina
TakCJ pisze:mój brudnopis został już wzięty pod uwagę
Pasuje do avatarawikara1 pisze:przyzwyczaiłem na admin junior
Już się robiBliSki pisze:eżeli ktoś ma chęć, proszę o ich wypełnienie.
czy ten postulat wszedł właśnie w życie, bo jakieś wąskie to forum się zrobiło?przewaks pisze:....wprowadzić stałą szerokość forum jak to miało miejsce w poprzedniej wersji..
To tylko drobny test.Jarek no.1 pisze:czy ten postulat wszedł właśnie w życie, bo jakieś wąskie to forum się zrobiło?
to powiem szczerze że ja osobiście wolę to wąskie, wygodniejsze do czytania jak dla mnieBliSki pisze:To tylko drobny test.Jarek no.1 pisze:czy ten postulat wszedł właśnie w życie, bo jakieś wąskie to forum się zrobiło?
Niestety to nierealne, zbyt wiele różnych rozdzielczości jest używanych.Jarek no.1 pisze:to powiem szczerze że ja osobiście wolę to wąskie, wygodniejsze do czytania jak dla mnie
Rozmawialiśmy o tym w gronie modów i pomysł nie przyjął się.Także nie będzie.mikolaj211 pisze:A co myślicie o wprowadzeniu Shoutboxa??
Jak już Jaco wspomniał nie będzie na 100%mikolaj211 pisze:A co myślicie o wprowadzeniu Shoutboxa?
Zdecydowaliśmy się wprowadzić tę opcję. Mam nadzieję, że wpłynie motywująco na chęć pomocy.wikara1 pisze:Jak nie było tego jeszcze podawane to proponuje taką opcje jak pomógł
Mamy nadzieję, że te punkciki zmotywują do pomocy innymwikara1 pisze:zobaczymy jak to będzie w praktyce z tą pomocą ale już są postępy widać już skromne punkciki
Dziękiwikara1 pisze:Dobra robota BliSki
Po to powstało pole w profilu, aby tam wpisywać takie informacje. Myślę, że takich grup nie ma co tworzyć.mikolaj211 pisze:myślał bym coś takiego: Radiowcy, Okablowani, Plus, Orange, Era. Wpisywali się tam użytkownicy zależnie od używanej usługi.
I kto by się zajmował przydzielaniem do tych grup?mikolaj211 pisze:Grup naprawdę może być wiele, w zależności od posiadanego modemu, miejsca zamieszkania, wykorzystywanej technologii