a mozemy tez porozmawiac na temat laptopow...
[wydzielony] dyskusja o laptopach - pytanie.
Moderator: Moderatorzy
-
tekas
- Użytkownik forum
Re: [wydzielony] dyskusja o laptopach - pytanie.
witam,
, bo ja mam pytanie czy nie mozna uzywac portu usb zamiast jacka, bo cos mi nawalilo 
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
W hyde-parku, chociaż dla laptopów są inne fora, np: http://forum.laptopy.info.pl/tekas pisze:mozemy tez porozmawiac na temat laptopow..
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
tekas
- Użytkownik forum
okeyBliSki pisze:tekas pisze:mozemy ...Cytat przycięty przez Moderatora ->Jaco - Panie i Panowie tniemy zbędne cytaty!
[ Komentarz dodany przez: Jaco: 2007-11-16, 19:13 ]
Kolego @tekas nie cytuj całych wypowiedzi bo to wręcz nie wskazane na naszym forum i zaczynaj zdania z dużej litery.
Ostatnio zmieniony 2007-11-16, 19:11 przez tekas, łącznie zmieniany 1 raz.
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Rozumiem że "padła" karta dźwiękowa laptopa?tekas pisze:[...]czy nie mozna uzywac portu usb zamiast jacka, bo cos mi nawalilo
Na Allegro są dostępne głośniczki USB . Niektóre mają wbudowaną własną kartę dźwiękową która może pracować niezależnie od zintegrowanej. Nawet posiadam takie - używam ich podczas oglądania filmów na laptopie, słuchania muzyki czy radia internetowego. Idealne w podróży, zasilanie tylko z USB. Automatycznie dźwięk przechodzi na głośniki po podłączeniu ich do portu.
-
tekas
- Użytkownik forum
Nie jestem pewien czy padla, mam nadzieje ze nie....mar_kow pisze:Rozumiem że "padła" karta dźwiękowa laptopa?