e3372h - popsulem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
e3372h - popsulem
Jako ze spac nie moglem, chcialem pora nocna wymienic soft na hiLinka zmodowany.. Oryginalnie modem z PLAY..
oczywiscie zespulem. Modem teraz jest w stanie downlodu (chyba), miga mu caly czas diodka
zmiast COM5 zrobil sie COM35 i nie moge sie na niego wbic..
poczytałem forum i albo jakas informacje gubie, albo cos zglupialem...
chce wgrac wersje przejsciowa, probuje uzyc modem flasher 1.6 ale za kazdym razem mam fail (ack 0x3)
probowalem rez zreporowac balongiem...
ale tu mi caly czas robi waiting for device - jest do tego jakis help? bo nie wiem gdzie mu podac coma...
Mam windows 10 i mowa w postach jest o patchu... a dokaldniej to o co chodzi?
chlip chlip pomocy bo rodzina mi rano glowe urwie...
oczywiscie zespulem. Modem teraz jest w stanie downlodu (chyba), miga mu caly czas diodka
zmiast COM5 zrobil sie COM35 i nie moge sie na niego wbic..
poczytałem forum i albo jakas informacje gubie, albo cos zglupialem...
chce wgrac wersje przejsciowa, probuje uzyc modem flasher 1.6 ale za kazdym razem mam fail (ack 0x3)
probowalem rez zreporowac balongiem...
ale tu mi caly czas robi waiting for device - jest do tego jakis help? bo nie wiem gdzie mu podac coma...
Mam windows 10 i mowa w postach jest o patchu... a dokaldniej to o co chodzi?
chlip chlip pomocy bo rodzina mi rano glowe urwie...
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: e3372h - popsulem
Trochę to chaotycznie opisałeś ale jeżeli z Play to prawdopodobnie nie hilink firmware i na spokojnie przejdź przez tutorial @dzejk
-
3 rano było to moze zbyt bardzo chaotycznie...
Tutorialem chyba juz dalej nie pojde. Modem jest w trybie download jak mi sie wydaje
a z flashera mam taki komunikat:
Checking Download Mode...OK
Found: L
Checking Hardware...OK
Found: HUAWEI L
Flashing E3372h-607_21.110.99.02.00.hmf (10 files)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Writing 01.bin (0x0002F472) FAIL
z kazda wersja softu jak wynajde...
Tutorialem chyba juz dalej nie pojde. Modem jest w trybie download jak mi sie wydaje
a z flashera mam taki komunikat:
Checking Download Mode...OK
Found: L
Checking Hardware...OK
Found: HUAWEI L
Flashing E3372h-607_21.110.99.02.00.hmf (10 files)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Writing 01.bin (0x0002F472) FAIL
z kazda wersja softu jak wynajde...
-
- Guru bezprzewodowy
wyciągnij go z trybu pobierania tym http://www.mediafire.com/file/ss1a3e7kd ... adMode.rar
Jaki masz soft dokładnie? Jeśli w nazwie jest xx.215 lub wyższy to tylko igła, jak chcesz przerobić na hilink.
Jeśli mniejszy numer, to soft przejściowy z tutoriala jest w jednym pliku instalatora, a nie ten w kawałkach, co używasz wyżej.
Patch jest dla sterownika datacard driver, jeśli masz windows 8.1 lub 10, a jest to plik http://www.mediafire.com/file/8jy5k3mhp ... tion_2.rar
Jaki masz soft dokładnie? Jeśli w nazwie jest xx.215 lub wyższy to tylko igła, jak chcesz przerobić na hilink.
Jeśli mniejszy numer, to soft przejściowy z tutoriala jest w jednym pliku instalatora, a nie ten w kawałkach, co używasz wyżej.
Patch jest dla sterownika datacard driver, jeśli masz windows 8.1 lub 10, a jest to plik http://www.mediafire.com/file/8jy5k3mhp ... tion_2.rar
Pliki dla Huawei https://www.mediafire.com/folder/ll9ieq ... /Documents
-
o widzisz, madremu dosc dwie słowie 
wyprowadozny z trubu download
.. soft mam 21.180.09.00.264
walcze dalej
, dzieki wielkie

wyprowadozny z trubu download

walcze dalej

-