Ostatnio nabyłem RBM Energy na kartę ale nie wiem czy mogę zmienić oferte na jakąś z DIL ?
Swoją drogą jeżeli się nie da to nie problem bo w sumie tylko 5zł + bonus rjstr

Moderator: Moderatorzy
Dlaczego ubliżyłeś mi od "marudera" ?dzejk pisze:O RBM na tym forum napisano już chyba wszystko, ale zawsze znajdzie się jakiś maruder, który zakłada nowy temat mimo że, dwa posty niżej ma wszystko podane na tacy.
W którym miejscu pisze głupoty? Przeniesienie do innej sieci (plus/play/t-mobile) i potem ponowne przeniesienie do RBM i jest RWK. Więc pytam się, gdzie ty tu widzisz głupotę? Tak trudno się domyślić, że pod inną siecią nie kryje się fakt mobile? Skąd ten pomysł w ogóle?darekka pisze:@ml13 Kolego nie pisz głupot ponieważ wystarczy migracja do Fakt Mobile i da się z niego przeskoczyć do RBM 5 z DILem ale bez RWK. Jeśli ktoś chce DILa z RWK to faktycznie musi przejść z innej sieci(Fakt jest submarką Playa i się nie łapie jako migracja z innej sieci aby zdobyć RWK). Jak przeniesie się numer np. z Plusa to lądujemy w RBM7MNP(bez DILA od dawna już) ale możemy aktywować bonusy za przeniesienie(m.in.RWK). Po jego uruchomieniu zmiana taryfy na RBM5 do, którego przejdzie nam RWK.