U mnie nowy okres rozliczeniowy zaczyna się 5., a w tym przesłałem już grubo ponad 400 GB i nie ma spadku prędkości.
Proof:

Moderator: Moderatorzy
Mowa o danych, prędkość przesyłu to inna spawa i zapewne dalej jest coś o 16 kbps.turystasj pisze: 3.1.2. W usłudze „Bez Limitu Danych” nie ma żadnego limitu objętości transferowanych danych w ramach mobilnego Internetu. Można z niej korzystać jedynie w zasięgu Sieci. .
Witam zarejestrowałem się żeby troszkę pomóc ewentualnieturystasj pisze:1.1. Niniejsze warunki promocyjne oferowane są przez T-Mobile Polska S.A. („Operator” lub „T-Mobile”) w okresie od 08.12.2016 r. do ich wycofania, lub do wyczerpania zapasów urządzeń.
3.1.2. W usłudze „Bez Limitu Danych” nie ma żadnego limitu objętości transferowanych danych w ramach mobilnego Internetu. Można z niej korzystać jedynie w zasięgu Sieci.
Powyższe dane skopiowane z regulaminu przesłanego po przedłużeniu umowy.
W rozmowie z konsultantem poprosiłem o wyraźne potwierdzenie punktu 3.1.2 i takie dostałem.
W razie pomyłki można odsłuchać nagranie.
Jesteś pewien, że to tak działa ?atento pisze:w orange wystraczy trzymać sesje i nic nie ucina, jak zerwiemy to ciach równo jak nam w taryfie zapisano w takim orange wtedy kupujemy jakikolwiek pakiet i lecimmmm, bez limitu do kolejnego rozłączenia
N-ty raz już piszę - ludzie czytajcie regulaminy umów. Opcja za 79.99 to pakiet bez limitu, a lejek 100GB obowiązuje USŁUGĘ, która jest OPCJONALNA do niższych pakietów.Khotin pisze:Cześć.
Jestem zainteresowany internetem od T-mobile. Jak do tej pory rozumiem że jak bierze się najlepszą opcję za 79.99zł to mam internet "bez limitu" przez pierwsze 100 GB później lejek 2mb/2mb, ALE z 3g można korzystać aż do 2TB.
A jak sprawa ma się z opcją za 39.99zł z usługą "lte bez limitu" za 20zł? Jest tam 50gb i jak to jest rozliczane? Wykorzystam 100 gb i dostane lejek w LTE, a jak przełączę się na 3G to będzie mi odliczało z 50GB i później lejek 16kbps?
kutan123 pisze:Jesteś pewien, że to tak działa ?atento pisze:w orange wystraczy trzymać sesje i nic nie ucina, jak zerwiemy to ciach równo jak nam w taryfie zapisano w takim orange wtedy kupujemy jakikolwiek pakiet i lecimmmm, bez limitu do kolejnego rozłączenia
Mają Twój PESEL przy rejestracji, żeby nie przysłali rachunku za "przekroczenie" grubo ponad 100GB przy wykorzystaniu "buga" jedengo połączenia
Harrrd pisze:Witajcie powiem tak że zeczywiscie jest no limit predkości i szybkosci udało mi sie ciągnac ponad 2 tb danych i nic full speed moja lokalizacja to bytom 75 mega wyciaga czacha dymi, mam ten net jestem zadowolony a zew ip jest dodatkowo płatne 20 zł+79,99= full![]()
![]()
![]()
![]()