Jarek no.1 pisze:Często robię format visty (testuję różne rzeczy), w moim przypadku mam 50 aktualizacji i pobieram z netu jakieś 80MB.
Sorki, zapomniałem dodać że to razem z office 2007.
Samo ściąganie aktualizacji trwa przeważnie na każde 10MB=> 1minuta, góra 1,5 minuty.
Ja Officea 2007 mam - tego nie chcę, ale 1GB musi starczyć mi na miecha i w związku z tym mam pytanie: czy jak będę instalować tylko aktualicacje "Ważne" i "Zalecane", a "Opcjonalne i pakiety językowe" odpuszczę sobie, to zmieszczę się w 100 MB na miecha średnio co tydzień wyszukując aktualizacji? 900 MB spokojnie na miesciąc powinno mi starczyć. Zdaję sobie sprawę, że iPlus b. długo będzie szukał aktualizacji bo jest wolny. Neostrada 1Mb/s długo ich szuka, a co dopiero iPlus i właśnie zastanawiam się, czy w miarę komfortowe jest aktualizowanie przez iPlusa.
Jo_gurt pisze:Vista ostatnio sie rzadko aktualizuje, a to pewnie za sprawa nadchodzacego SP1. Jak na razie poprawek jest malo (paredziesiat mega?) a automatycznych jeszcze mniej. A jak wyjdzie SP1 to bedzie niezla kobyla ;P
Właśnie z niecierpliwością czekam na SP1, ale nie beta, tylko pełną wersję.

heroiczna walka o lepsze jutro...