witam
chcialbym miec neta na swoim ibmr40, mam nokie 3510i, ktora ma gprs, mysle o ofercie plusa, mieszkam w poznaniu, czy taka opcja wydaje sie sensowna? z czasem bum kupil jakis tel z edge
dziekuje za pomoc
pozdrawiam
Od biedy tak, jak masz pełną prędkość GPRS.
Bo jak tylko trochę obciętą (z uwagi sygnał) a strony wypasione grafiką
albo fleshami, to....
można robić kawę przy okazji
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
bob pisze:witam
chcialbym miec neta na swoim ibmr40, mam nokie 3510i, ktora ma gprs, mysle o ofercie plusa, mieszkam w poznaniu, czy taka opcja wydaje sie sensowna? z czasem bum kupil jakis tel z edge
dziekuje za pomoc
pozdrawiam
ale przeciez ma gprs, wiec czemu ma nie pojsc, a i kabel ma , mam taka i wgrywam czasem jakies gierki lub inne <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font>, wiec prosze konkretniej, ma modem czy nie? zadziala?
To że ma GPRSa, to jeszcze nie znaczy, że może działac z kompem jako
modem. Tego model nie znam, więc się nie wypowiem.
Ale generalnie jeśli nie będziesz miał do niego sterowników jako modem to nici z tego.
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Co wy za bzdury piszecie!!!! Nokia 3510 ma modem gprs i irde. Ja mam ja podlaczona do swojego lapa przez irde i mam internet nawet w HEYAH!!!! tylko taki na nagłe sytuacje (poczte etc.) bo drogo wychodzi nie ma najmniejszego problemu zeby zainstalowac z fabrycznymi sterownikami od xp!!! jesli chcecie wiecej info [email protected]