Jak niestety w podpisie jestem już prawie stary i za stary jak na te zabawy.
Ale młodzi chcieli kupili i dali. Bym się nie nudził i pobawił by w domu nie zawadzać.
Na dobrą sprawę nie wiem czy w dobrym miejscu piszę Ale witam Wszystkich serdecznie.
Pozdrawiam
Witam Wszystkich
Moderator: Moderatorzy
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Witam Wszystkich
Witamy na forum bez-kabli czyli forum o internecie bezprzewodowymwojtula pisze:Wszystkich serdecznie.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Demon
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Witam nowego forumowicza mam nadzieję że z Nami zostaniesz i będziesz stałym użytkownikiem. 
-
wojtula
Witam
Też mam takową nadzieję, tym bardziej ,że planuję do laptopa Dell zastosować coś bym mógł pisać nie tylko w domu przez wifi lub kabel ale i w terenie. Najpierw poczytam póżniej popytam
Pozdrawiam
Też mam takową nadzieję, tym bardziej ,że planuję do laptopa Dell zastosować coś bym mógł pisać nie tylko w domu przez wifi lub kabel ale i w terenie. Najpierw poczytam póżniej popytam
Pozdrawiam
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Super podejściewojtula pisze:Najpierw poczytam póżniej popytam
Zapewne wiele się tu dowiesz
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Witaj na forum