Router do auta z opcją autostart
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Router do auta z opcją autostart
Witam! Szukam routera który automatycznie po otrzymaniu zasilania z gniazda zapalniczki będzie udostępniał internet.
Chodzi o to, żeby za każdym razem nie trzeba było pamiętać o jakichś przyciskach itp.
Przekręcam kluczyk w stacyjce - jest zasilanie w zapalniczce - router zaczyna udostępniać internet - urządzenia automatycznie łączą się z nim.
Chodzi o to, żeby za każdym razem nie trzeba było pamiętać o jakichś przyciskach itp.
Przekręcam kluczyk w stacyjce - jest zasilanie w zapalniczce - router zaczyna udostępniać internet - urządzenia automatycznie łączą się z nim.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Router do auta z opcją autostart
Z tych co stoją najbliżej mnie to B 593 inne pewnie też.poz Hermogenes
-
- Stały użytkownik forum
Tylko karta sim musi byc bez pinu, wtedy tak jak napisał Hermogenes, ja mam b525 tez sie od razu po podlaczeniu laczy.

-
- Początkujący użytkownik forum
Mam i w aucie używam E8278s.
kamilo123 pyta o router do auta a wy mu stacjonarne polecacie.
kamilo123 pyta o router do auta a wy mu stacjonarne polecacie.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Cy stacjonarny nie będzie pracował w aucie, penie ma jakiś czujnik i odróżnia czy dom jest na kołach czy fundamentach.poz Hermogenes
Tylko się nie obrażaj /Te bateryjne trzeba guzikiem traktować.Co do pamiętania pin to tylko prosił za pierwszym razem teraz pamięta przy każdym włączeniu.E 8278s to chyba modem?
Tylko się nie obrażaj /Te bateryjne trzeba guzikiem traktować.Co do pamiętania pin to tylko prosił za pierwszym razem teraz pamięta przy każdym włączeniu.E 8278s to chyba modem?
- wojteks
- *** Administrator ***
Ma WiFi więc włożony do ładowarki w gnieździe zapalniczki pracuje przy włączonym kluczyku i jest mały.Hermogenes pisze:E 8278s to chyba modem?
Nie pomagam na PW!
-
- Mistrz bezprzewodowy
Rzeczywiście zrobili takie cacko z wtyczką które szukałem dwa lata temu,jestem ciekaw ile to zjada prądu. poz .Hermogenes