Ostatnio zostałem szczęśliwym posiadaczem karty Alfy 1900

https://www.youtube.com/watch?v=rm2ZZIQ7f80&t=32s
Moderator: Moderatorzy
radius pisze:Dobrze, że do liczydła nie porównałeś.
Znasz Linuxa, więc jakąś tam wiedzę masz, ale po co porównujesz kartę w technologii AC 4x4:3 do N 1x1:1?
Znudziło mi się oglądanie Twoich wypocin po 10 minutach, gdzie pokazujesz instalację sterowników.
Podaj parametry/wyniki, nudnych filmików nikt normalny nie ogląda chyba że chcesz znanym youtuberem zostać.Green_Tutter pisze:to też spróbuje nagrać jakiś filmik porównujący
Gościu umoczył kasę w jakimś chińskim złomie, teraz próbuje znaleźć jeleni i oczekujesz od niego konkretów?radius pisze:Dobrze, że do liczydła nie porównałeś.
Znasz Linuxa, więc jakąś tam wiedzę masz, ale po co porównujesz kartę w technologii AC 4x4:3 do N 1x1:1?
Znudziło mi się oglądanie Twoich wypocin po 10 minutach, gdzie pokazujesz instalację sterowników.
krystianb pisze:Gościu umoczył kasę w jakimś chińskim złomie, teraz próbuje znaleźć jeleni i oczekujesz od niego konkretów?radius pisze:Dobrze, że do liczydła nie porównałeś.