T-Mobile u mnie ma dużo gorszy zasięg, ale bez problemu robi 60Mbit, w porywach 90Mbit na prepaidzie. Dlatego dzisiaj będzie u mnie kurier z umową. Pewnie zanim ta umowa się skończy, będzie jak w Plusie

Moderator: Moderatorzy
Raczej 10%. Na tym poziomie jest średnia, mocno zawyżona przez godziny nocne i nie-wieczorne oraz tych z największymi szybkościami (którzy robią ogromne ilości testów).darekka pisze:Namawiają na 20Mb, bo to jest praktycznie w 100% przypadków gwarantowane
Tyle, że 1 GB jest znacznie tańsze niż 16 GB. Zaś T-Mobile sprzedaje heavy-userom za darmo. Zamiast sprzedać 500 GB za np. 300 zł (10 x 30) wolą dać to za 35 zł (nie liczę raty za router). Promocja super, zysk minimalny (raczej mocno ujemny).darekka pisze:Jak to ktoś mądry kiedyś powiedział "640 KB pamięci operacyjnej powinno każdemu wystarczyć"
Cwaniacy nie mają nawet Neo na stronie, dają tylko światłowód. Po co reklamować coś kompletnie niedostępnego? 99% osób nic się nie dowie. Co zabawne to, że ten światłowód jest tak dostępny jak T-Mobile LTEDavvid pisze:A dzisiaj cudowna promocja 59,99zł i to ze zgodami tfu-marketingowymi. Dramat.
Tylko jaki sprzęt to obecnie obsługuje?matek451 pisze:wprowadzono MIMO4x4 i QAM256.
Do BTS 1800 mam jakieś 500-600m max w linii prostej, niestety jest niżej niż kilkupiętrowy budynek szpitala i nowy blok więc zasięg jest na poziomie 1 kreski (a parametry połączenia to parodia) xD Tylko 800 się trzyma (choć czasem jak zniknie jeden BTS to porażka.). Od 1800 już lepiej łapie 2600 z odległości kilku kilometrów (bez anten zewnętrznych)bartex03 pisze:Dużo zalezy od lokalizacji
U mnie na 1800 prawie cały czas około 18/12, również wieczorami.