sprawdzenie salda blueconect

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
shadow1987
Początkujący użytkownik forum

sprawdzenie salda blueconect

Post autor: shadow1987 »

Witam

Jak sprawdzić saldo blueconect szukałem ale nie mogę znaleźć tej opcji , bo wykonałem kilka telefonów, i teraz sie zastanawiam czy za duzo nie policzą...
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: sprawdzenie salda blueconect

Post autor: Jaco »

Jeśli masz również fona abonamentowego w Erze to możesz zadzwonić do BOA i spytać ale nie licz na wiele. W erze nie udzielają takich informacji dla kart BlueConnect. W cenniku masz napisane ile za minutę połączenia.
Jarek no.1

Post autor: Jarek no.1 »

Trzeba się zalogować przez eboa na swoje konto, tam znajdziesz wszystkie swoje połączenia z net, czas, liczbę połączeń, ilość MB itd.
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

Jarek no.1 pisze:Trzeba się zalogować przez eboa na swoje konto, tam znajdziesz wszystkie swoje połączenia z net, czas, liczbę połączeń, ilość MB itd.
Ale to tylko w abonamencie. Dla karty do BC nie ma takiego sposobu. Bynajmniej nie było jeszcze w kwietniu tego roku.
Awatar użytkownika
regedit
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: regedit »

Ja mam abonament w erze i dzwonię na 602963 i tam mówi ile minut ile MB bezpłatnych do końca pakietu i ile złotych ponad abonament.
ZTE MF60 HSPA+ @ T-Mobile
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
ODPOWIEDZ