No ehh... no mam 3 ;/ Ja nie wiem. Od 20.00 łączy mi telefon z szybkością 921,6Kb/s. To dobrze czy źle? Internet śmiga. Sprawdzałem - mam minimum 260kb/s a max to jakieś 627kb/s
To i tak dobrze, bo przez modem mam strasznie wolnego neta.

Może z modemem do Plusa iść? a tak w ogóle, to jak wyjadę z laptopem na miasto przez telefon mam neta jak dzikiego łączy z łączem 7,2mb, ale z tego co zauważyłem jest jakieś 1-2mb ;/ Jednak przez modem w mieście mam tylko 500+kb/s

((
W sobotę będę u kuzyna, a z jego okna widać Antenę

. A dokładniej, wychodzisz, przechodzisz ulicę, mijasz 50 metrów i jest ogrodzenie

Kawałek dalej - odbiornik
I u kuzyna sprawdzę.
P.S W mieście w telefonie jest dobry zasięg i internet, a w modemie mam 5 Kresek

Czemu? Jak przy Antenie będę miał 5-6 kresek to skocze do salonu plusa. Bo to coś z modemem chyba.
@edit:
Mam jeszcze modem Netbox2, także z oferty plusa (do drugiego kompa mojej mamy) i ona ma ciągle full zasięg. Jej łączy z prędkością 512kb/s, ale jest szybszy niż ten, co mam (Huawei e220). A mówili w plusie, że e220 ma możliwość łączenia z szybszą siecią, a Netbox2 nie. Z tego co zaobserwowałem - netbox lepszy. Ale kiedy chce go podłączyć do mojego kompa - wykrywa go. Jednak podłączenie jest trudniejsze.

Nie chce z nim połączyć internet.