Witam. Zakupiłem router D link DWR 118. Przed zakupem sprawdzony kompatybilny z modem Huaweii e 3276. Dostawca internetu cyfrowy polsat. Router do mnie przyjechał. Rozruch urządzenia według instrukcji. Przed włączeniem włożyłem modem do routera. Połączyłem D link z laptopem za pomocą kabla włączyłem do zasilania. Zalogowałem się do routera po d IP 192.168.2.1 Skonfigurowałem go i niespodzianka -nie ma internetu. Tak to wygląda:

Poszukałem poszperałem no i zauważyłem że wygląd menu routera jest inny. zadzwoniłem do D Link i tam mnie pan uświadomił, że to routery pod Tmobile i przesłał mi aktualizację lecz po jej zainstalowaniu nic to nie dało. No to dzwonię do sklepu i sprzedawca mi mówi że nie powinno byc problemu i oświadczył żeby ręcznie ustawić a jak będzie problem to sprawdzi na sklepie i mi da znać lecz do tej pory cisza.
Tak wyglądają ustawienia przed zastosowaniem.

. Po ich włączeniu nic sie nie dzieje.Wersja rotura to:H/W:A2 oraz F/W: V01.01.TM. Prosiłbym byc wyrozumiały i jak będą jakieś wskazówki to krok po kroku rozpisać bo jestem laikiem w tych sprawach a wiem że internet to kopalnia wiedzy

Także licze na szybką pomoc bo internet potrzebny w domu

.