Problem z nokią 6020???

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
macin61
Użytkownik forum

Problem z nokią 6020???

Post autor: macin61 »

Proszę się nie denerwować że kolejny ten sam temat. Otóż nie inny, a mianowicie ściągnąłem sobie PC nokia ze strony nokii pod viste bo taki system posiadam. I jak sosuje się do poleceń wyczytanych na forum to w poleceniu sam wy7biore modem z listy..
w katalogu nokii są chyba wszystkie modele ale tej mojej nokii 6020 NIE!!!!!!!!!!MA!!!!!!!!!!!!!!!
Jak mam tą nokię zainstalować jako modem inaczej????? Jeszcze jedno zapytam jak zainstalowałem tylko PC nokia to sterowniki do kabla też są potrzebne???? Komputer i telefon się widzą tylko co jakiś czas jak podłączam do komórki sam kabel to pisze, że akcesorium niekontatybilne nie wiem co jest. Proszę o pomoc z góry dziękuję.

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2007-12-10, 11:24 ]
Skasowałem słowo niecenzuralne.
Ostatnio zmieniony 2007-12-13, 08:13 przez macin61, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Re: Problem z nokią 6020???

Post autor: Sundance_kid »

macin61 pisze:PC nokia to sterowniki do kabla też są potrzebne????
W większości przypadków są.
macin61 pisze:że akcesorium niekontatybilne nie wiem co jest.
Mi to wyskakuje za każdym razem a kabel działa. A co to jest to nie wiem.
macin61 pisze:I jak sosuje się do poleceń wyczytanych na forum to w poleceniu sam wy7biore modem z listy..
w katalogu nokii są chyba wszystkie modele ale <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font> 6020 NIE!!!!!!!!!!MA!!!!!!!!!!!!!!!
Jak tak to znajdź stery pod 6020 i wskaż plik sterownika.
macin61
Użytkownik forum

Post autor: macin61 »

Kolego próbuję ustawić nokię 6020 jako modem za pomocą kabla. Jak chcę dodać nowy modem i i komp go sam szuka to go nie znajduje więc wciskam wybierz modem z listy. I pokazują mi się wszystkie modele nokii oprócz właśnie wyzej wspomnianej 6020. A przecież tego PC suita ściągnąłem ze strony nokii na ten telefon 6020. To dlaczego nie ma go na liście???Ale skoro komputer działa z telefonem to potrzebuję sterowniki jeszcze????? Normalnie przesyłam sobie muzykę, zdjęcia i wszystko działa ok. Nawet jak kliknę mój komputer to nokia 6020 jest pokazana jako dysk wymienny....
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Post autor: Sundance_kid »

http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t ... light=6020
Tu masz dokładny opis instalowania 6020 jako modemu :)
ODPOWIEDZ