Chciałem zapytać jaka jst różnica mędzy połączeniem do internetu przez Nokia PC Suite i przez ręczną konfigurację komputera?? Mam Nokie 6021. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich.
NOKIA 6021 I Nokia PC Suite
Moderator: Moderatorzy
- csnv
- Początkujący użytkownik forum
NOKIA 6021 I Nokia PC Suite
Witam wszystkich, to jest mój debiut na tym forum.
Chciałem zapytać jaka jst różnica mędzy połączeniem do internetu przez Nokia PC Suite i przez ręczną konfigurację komputera?? Mam Nokie 6021. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich.
- regedit
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: NOKIA 6021 I Nokia PC Suite
Różnicy nie ma praktycznie żadnej. Niektórzy twierdzą, że przez nokia pc suite jest jakiś niezauważalny spadek prędkości. Główne założenie jest takie, że nokia pc suite działa w tle i zabiera zasoby komputera (ram/cpu) natomiast zwykły dial-up to narzędzie wbudowane w windows. Po prostu najprostsze rozwiązanie jest najlepsze. Po co instalować dodatkowe programy skoro można to zrobić prościej i szybciej.
Ja używałem dial up i nokia pc suite i żadnej różnicy nie odczułem. Według mnie na jedno wychodzi.
Ja używałem dial up i nokia pc suite i żadnej różnicy nie odczułem. Według mnie na jedno wychodzi.
ZTE MF60 HSPA+ @ T-Mobile
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
- csnv
Dzięki bardzo kolego 
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Ale jeśli możesz to używaj dial-up. Szybciej łączy niż PC Siute.
-
gregorse
Witamcsnv pisze:Witam wszystkich, to jest mój debiut na tym forum.
CZasmi muszę korzystac z netu w dziwnych miejscach , wiec korzystam z noki jako modemu podpowiedzcie mi prosze czy :
bluetooth ogranicza predkosc , a kabel nie ?
czy mozna korzystac z tanszych zamiennikow do orginalu ca 42 ?
i co gdy w moim laptopie jest chol... vista , czy sciagne skads sterowniki ?
prosze o pomoc
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Wybierz lepiej BT, żadnych kabli, uniwersalne urządzonko.
Można ale możesz mieć problemy z instalacją i kabelek może nie działać.gregorse pisze:czy mozna korzystac z tanszych zamiennikow do orginalu ca 42 ?